Helena-Reet: Näin juhlin uutta vuotta!

Virolais-juutalainen journalisti ja kansainvälisesti laajalti seurattu bloggaaja Helena-Reet Ennet kertoo juhlivansa uudenvuodenaattoa kaksi kertaa vuodessa – syyskuussa juutalaista uutta vuotta (Roš hašana) sekä viimeinen päivä joulukuuta kristillisen ajanlaskun uuttavuotta. Metropoli.net kysyi Helena-Reetiltä miten hän viettää uudenvuodenaattojaan.
– Olen ”tarpeeksi vanha” nauttiakseni omasta tai perheeni seurasta, varsinkin uudenvuodenaattona. Pysyn mieluiten kotona tai puutarhanaapureiden seurassa. En todellakaan pidä julkisista juhlista, koska haluan itse päättää aikatauluistani, millä tarkoitan syömistä, juomista, television katselua ja nukkumaan menemistä täsmälleen silloin kuin itse haluan, enkä silloin kuin yleinen ohjelma sen tekee mahdolliseksi. En myöskään viihdy korkeissa koroissa, epämukavissa vaatteissa ja vahvassa meikissä, joka pitää pestä pois ennen nukkumaan menoa… Kotona voin ottaa uuden vuoden vastaan vaikka pyjamissa, jos siltä tuntuu. Tämän tietäminen saa oloni rennoksi ja onnelliseksi!
– Kotona juhliminen on täydellistä. Voit syödä paljon hyvää ruokaa, ottaa rennosti ja muistella kulunutta vuotta sekä tehdä suunnitelmia seuraavalle vuodelle. Juuri tällaisesta minä pidän. Aloin rakastaa omaa elämääni, kun aloin hyväksyä omat päätökseni. Kun olin nuorempi, tein sitä mikä oli muodikasta. Kun kaikki ostivat Versacea, niin tein minäkin. Kun kaikki menivät uudenvuodenaattona diskoon, niin menin minäkin. Muistan jopa juoneeni kerran yhtä drinkkiä koko illan, koska minulla ei ollut rahaa toiseen… Yritin elää toisten mukaan osoittaakseni olevani ”cool”, mutta itse asiassa olin kaikkea muuta… Olin epävarma ja halusin epätoivoisesti sopeutua – kuulua ”porukkaan.”
– Muistan myös usein istuneeni ikkunan vieressä soitellen jatkuvasti silloiselle poikakaverilleni kysyen, ”Missä olet, koska tulet?” Itkin paljon ja ylidramatisoin kaikkea. Ei elämän tarvitse olla sellaista. Ihmisten ei pitäisi kohdella sillä tavalla toisiaan eikä varsinkaan itseään. Tee omat päätöksesi! Osta sellaisia tavaroita ja vaatteita, joista itse oikeasti pidät, eikä sellaisia joista joku ”siisti tyyppi” sanoo että ne ovat siistejä. Todellakin luota itseesi… Olen toistanut sitä paljon viime aikoina, mutta se on oikeasti avain kaikkeen… Usko itseesi ja tee omat suunnitelmasi, niin huomaat että ihmiset alkavat hakeutua seuraasi positiivisessa mielessä. Toivotan kaikille mahtavaa loppuvuotta ja uusia alkuja seuraavalle vuodelle!
 
Lue myös:
Glamourmalli Bellanova: Helena-Reet antoi minulle itseluottamusta
Rikkaimmat ovat kovimpia säästämään
Helena-Reet Ennetin ystäväpiirissä maailman rikkaimpia miehiä
Linnea Aaltosen Japanin-matka liikutti minua
Tämä on hyvän parisuhteen salaisuus
Kerro ideasi muillekin, tarvittaessa yhä uudelleen
Tämän takia Helena-Reet haluaa ostaa yksityissaaren
Suomen media tarvitsee uudistuksia ja uutta verta
Aion hankkia vene- ja lentoluvan
Olen varsinainen ideasampo
Suomen media ylitti rajan Henna Kalinaisen kohdalla
Harkitsen merkittävää yhteistyötä USA:ssa
Helena-Reet Ennet on nimetty maailman toiseksi parhaaksi bloggaajaksi
Viihdetoimittaja Helena-Reet: Ensi viikolla Ruotsiin juhlimaan kuninkaallisia häitä
Tunnettu bloggari Helena-Reet: Naiset jahtaavat miestäni
Hennan seksikkäät uudet kuvat
Huippubloggari Helena-Reet: Ensin he nauravat, sitten kopioivat
Suosikkibloggari Metropolille: Olen Hugh Hefnerin hyvä ystävä
 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jä vastaus

Your email address will not be published.