Helena-Reet: Suomen media tarvitsee uudistuksia ja uutta verta!

helena-reet-ennet-5
Nopeasti suosiotaan kasvattava bloggaaja ja journalisti Helena-Reet-Ennet kertoi Metropoli.netille aikovansa muuttaa suomen median – pysyvästi! Helena-Reetin mielestä niin julkkisten kuin ”tavistenkin” on tärkeä tietää oikeutensa.
– Enää ei eletä vuotta 2000, jolloin Suomessa oli käytännössä vain yksi mediamonopoli joka teki mitä halusi – oli sitten kyseessä yksittäisen henkilön elämän tuhoaminen, tai valheellinen lööppijuttu jostakin toisesta. Se oli laitonta, epärehellistä ja ala-arvoista! Tänä päivänä emme enää voi moista hyväksyä, vaan meidän täytyy olla paremmin tietoisia oikeuksistamme! Internet on ase, ja meidän kannattaa tietää miten käsitellä sitä!
– Kenelläkään ei ole oikeutta ”tappaa toista sanoilla”, tai keksiä tarinoita joista ei löydy totuutta edes yhden prosentin verran! Minusta tulee se henkilö, joka auttaa Suomen mediaa muuttumaan ja joka tukee aina ketä tahansa apua tarvitsevaa!
– Hyvin monet yksityishenkilöt ja julkkikset eivät tunne oikeuksiaan! Ei ole olemassa lakia joka sallisi vähätellä, pilkata, valehdella, vihata ja yllyttää vihaamaan toista ihmistä. 15 vuotta sitten julkkikset itkivät yksin kotonaan epäreilujen ja valheellisten artikkelien vuoksi – tänä päivänä kehotan ihmisiä puolustamaan oikeuksiaan ja hankkimaan tarvittaessa asianajajan! Jos on aihetta, tee rikosilmoitus! Jos kukaan muu ei auta, ota minuun yhteyttä! Neuvon sinulle miten epärehellistä ja korruptoitunutta mediaa käsitellään!
– Olen erittäin iloinen, että Suomessa on tällä hetkellä kova kilpailu verkko- ja printtilehtien välillä ja että yhä useampi ihminen tietää voivansa tuoda sanottavansa esille blogien ja sosiaalisen median kautta. Tämä pitää asiat lähempänä totuutta sekä leikkaa siivet kylläisiltä ja ylimielisiltä ex-mediamonopolien omistajilta!
Helena-Reet Ennetillä on yli 5 miljoonaa seuraajaa sosiaalisessa mediassa ja faneja ympäri maailmaa. Helena-Reet omistaa Ohmygossip-sivustot ja toimii niissä päätoimittajana. Hänen mediasivustoillaan vierailee 150 000 uniikkia lukijaa päivässä. Hänellä on myös kolme yliopistotutkintoa (mukaan lukien juridiikka).
 
Lue myös:
Aion hankkia vene- ja lentoluvan
Olen varsinainen ideasampo
Suomen media ylitti rajan Henna Kalinaisen kohdalla
Harkitsen merkittävää yhteistyötä USA:ssa
Helena-Reet Ennet on nimetty maailman toiseksi parhaaksi bloggaajaksi
Viihdetoimittaja Helena-Reet: Ensi viikolla Ruotsiin juhlimaan kuninkaallisia häitä
Tunnettu bloggari Helena-Reet: Naiset jahtaavat miestäni
Hennan seksikkäät uudet kuvat
Huippubloggari Helena-Reet: Ensin he nauravat, sitten kopioivat
Suosikkibloggari Metropolille: Olen Hugh Hefnerin hyvä ystävä


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.