Henna Kalinainen vastasi kuvakohuun!

Viihdelehti Seiskan Henna Kalinaisesta julkaisema etusivun juttu ja kuva, jossa korostettiin hänen muuttunutta ulkomuotoaan, nostattivat melkoisen myrskyn sosiaalisessa mediassa. Jopa eri puolilla maailmaa suosittuja blogejaan julkaiseva Helena-Reet Ennet hämmästyi uutisesta ja jyrisi että suomalainen media ylitti rajan Henna Kalinaisen kohdalla.
Kalinainen oli aiheesta pitkään hiljaa, mutta julkaisi perjantaina kotisivuillaan vastauksensa kuvakohuun.
– Minä olen nuoresta asti kärsinyt itsetunto-ongelmista! Ala-asteelta kauppikseen asti kiusaamisen kohteena olleena, olen kasvanut ihmisenä vahvaksi, mutta kuoren alla olen erityisherkkä. En halua enää jatkaa vierivän kiven puskemista alaspäin joten olen päättänyt olla hiljaa ja antaa asian olla.
Henna ei pidä suunnasta, johon ihmisten arvomaailma näyttää tällä hetkellä kulkeutuvan.
– Se mikä satuttaa on se minkä ympärillä tämä maailma näyttää pyörivän. Ulkonäkö ja varallisuus. Jos on rahaa on lähes kaikki ostettavissa. Jos on ulkonäköä niin monet asiat saa hyvin helposti.  En lähde niitä nyt erikseen erottelemaan. Voi kun ihmiset näkisivät näiden kaikkien ulkoisten asioiden taakse! Mottoni onkin ”älä koskaan kadehdi sitä mitä muilla on, sillä et ikinä tiedä minkä hinnan he ovat siitä joutuneet maksamaan”. Pätee siis rahaan ja valtaan ja kaikkeen ulkoiseen näkyvään.
Henna ei ole katkera kuvan julkaisusta, mutta myöntää että se ei tuntunut hyvältä. Hän oli tapahtuman takia viikon työkyvyttömänä ja joutui jopa sairaalaan.
– En syytä seiskaa kyseisestä kuvajulkaisusta sillä nehän vain kertoivat totuuden miltä nykyään näytän. Pahalta se silti tuntuu. Siltä minä näytän tällä hetkellä. Tosin itse en koe sitä noin mikä on ihan selvää. Olen ollut työkyvytön viikon tapahtuman johdosta. Sairaalassakin. Olin sokaistunut peilikuvalleni ja uskottelin itselleni olevani hyvässä kunnossa. Tai lähinnä itseään osaa rakastaa sisältäkin mitä muut ei nää. Ei totuudesta voi ottaa pulttia. Mutta ei se hyvältä tuntunut, vaikka sen miten päin tahansa kääntäisi.
Henna kiittää saamastaan tuesta ja muistuttaa, että jokainen varmasti mahtuu tähän maailmaan omana itsenäänkin.
– Nyt on sitten uusien tuulien aika ja haluan laihtua, IHAN OMASTA tahdostani. Tiedän että hyväksyisin itseni paremmin. Mutta hitain askelin. Kiitän kaikkia tuesta. Lihava tai en, Minä olen Minä! Varmaan mahdun tähän maailmaan juuri tälläisenäkin, ja jos haluan muuttua se muutos lähtee minusta itsestäni!
Lue Henna Kalinaisen vastaus kuvakohuun kokonaisuudessaan hänen kotisivuiltaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jä vastaus

Your email address will not be published.