Hyviä uutisia! Helsingin suurterassi saa jatkoa tulevana kesänä – vain paikka vaihtuu

Suursuosion viime kesänä saavuttanut Helsingin Senaatintorin kesäterassi saa jatkoa tulevana kesänä, mutta uudeksi paikaksi suunnitellaan nyt Kasarmitoria.

– Viime kesän terassikokeilu Senaatintorilla oli todella onnistunut. Hanke keräsi kiitosta kaupunkilaisilta ja kotimaanmatkaajilta ja sen merkitys mukana olleille ravintoloille ja koko keskustan elinvoimaisuudelle oli huomattava, kertoo Helsingin pormestari Jan Vapaavuori Uutta Helsinkiä –sivustolla.

Senaatintorin kesäterassilta tuttu urbaani siirtolapuutarha -konsepti skaalataan Kasarmitorille sopivaksi ja lisämausteeksi tuodaan ripaus taidetta ja merellistä tunnelmaa.

– Kasarmitori on hieno, yhtenäinen kaupunkitila, mutta se on pitkään ollut vajaakäytöllä. Terassi ja kesäkadut tulevat varmasti elävöittämään aluetta ja tekemään siitä yllätyksellisen ja viihtyisän, visioi Helsingin Leijona Oy:n kauppapaikkajohtaja Peggy Bauer.

Koronaturvallisuus otetaan luonnollisesti huomioon jo alueen suunnittelussa.

– Emme tietenkään tiedä, minkälainen koronatilanne Suomessa on kesällä. Kulloistenkin säännösten ja rajoitusten mukaan sitten toimitaan, sanoo Bauer.

Senaatintori ei tulevanakaan kesänä jää tyhjilleen, vaan sen ylle nousee elokuun ajaksi Janet Echelmanin ilmatilaveistos osana biennaalia.

Kasarmitori on määrä avautua Helsinki-päivänä 12. kesäkuuta ja jatkua aina elokuun puoliväliin saakka.

Lue myös:

Kesän ensimmäiset festarit peruttu koronan takia: ”Olimme loppuun asti toiveikkaita”

IL: Sairastapaus sotki The Voice of Finlandin kaksintaistelun – poikkeuksellinen keino käyttöön


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.