Nelosella esitettävässä The Voice of Finland -kykyjenetsintäohjelmassa kisataan parhaillaan kaksintaisteluvaiheessa. Tässä vaiheessa jokaisen tähtivalmentajan tiimin jäsenet esittävät valmentajille ja apuvalmentajille joko duettoja tai esiintyvät kolmistaan.

Esityksen nähtyään tähtivalmentajat päättävät yleensä pudottaa yhden esiintyjistä pois kilpailuista. Kaksintaisteluvaiheessa kilpailijoista karsitaan siis noin puolet.

Tämän illan The Voice of Finland -jaksossa nähdään kuitenkin jotain todella poikkeuksellista, sillä Toni Wirtasen ja Sipe Santapukin tiimiin kuuluva Jemina Väisänen esiintyy yksin. Hänen duettoparinsa, Laura Karppanen, on sairastunut yllättäen ja joutunut jättäytymään pois kisasta.

The Voice of Finlandin tuotantoyhtiön ITV:n Sanna Padua on todennut Iltalehdelle, että kyseessä on poikkeuksellinen tilanne.

– Tämä on ensimmäinen kerta, kun kukaan laulaa kaksintaisteluissa yksin, Padua sanoo.

Padua kertoo, että aiemmilla kausilla sairastapausten aiheuttamat muutokset on ehditty aina järjestellä jotenkin toisin, mutta tällä kertaa muuta vaihtoehtoa ei ollut.

The Voice of Finland nähdään Nelosella tänään perjantaina klo 20.00.

Lue myös:

Toni Wirtanen liikuttuu kyyneliin The Voice of Finland -esityksestä – avautuu isänsä kuolemasta: ”Kaikki särähti sirpaleiksi”

The Voice of Finland: Toni Wirtanen ajautui kiivaaseen sanaharkkaan – räyhäsi tuomarikollegoilleen: ”Nyt se leipäläpi vi**u kiinni!”