Ihana Sabina Särkkä! Valloittava näky kerää kehuja seuraajilta

Sabina Särkkä julkaisi Instagramissa videon, jossa hän esittelee todella valloittavaa hiustyyliään.

Voiko ihanampaa näkyä ollakaan? Sabina Särkän kertakaikkisen upeat hiukset yhdistettynä pieneen flirttiin, sinisiin silmiin ja söpöön hymyyn sulattavat varmasti monia sydämiä.

– Sinussa on parturikampaajan ainesta 🙂

– Täydellinen tukka! 😍 En vain pääse yli siitä! 💙💙💙

– Oletpa ihana! tätä videota voisi katsoa loputtomiin ❤️

Vain reilut kymmenen sekuntia kestävä video suorastaan naulitsee, sillä se on lähes pakko katsoa moneen kertaan. Näky on niin valloittava.

View this post on Instagram

❣️GIVEAWAY❣️Kaupallinen yhteistyö @lorealpro @lorealprosuomi 💁🏼‍♀️ How I do my hair? Tein hiustutorialin miten laitan mun vakkarikiharat ja miten saan niihin super volyymia! @lorealpro on tullut ihania uutuustuotteita, joilla saa kampauksiin sitä extra volyymia ja kestävää pitoa! 🤩 ARVONTA PÄÄTTYNYT! Kiitos osallistujille 🤩❤️ ✔️ Föönaukseen käytin Tecni Art. Volume Lift ja Full Volume Extra moussea. ✔️ Kihartimen alle laitoin Tecni Art. Constructor rakennesuihketta. ✔️ Volyymia tyveen antoi vielä Tecni Art. Savage suihke. ✔️ Viimeistelin kampausten Tecni Art. Ringlight kiiltosuihkeella ja Lorealpro Infinium Pure Strong hajusteettomalla hiuslakalla. #tecniart #lorealpro #hairtutorial

A post shared by Sabina Särkkä (@sabinasarkka) on

Kuva ja video: Instagram / Sabina Särkkä


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.