IS: Kolmoismurhaaja Nikita Bergenström jälleen vankilaan?

Elinkautiseen tuomittua Nikita Bergenströmiä, 54, uhkaa jälleen uusi vankeustuomio. Vuonna 1988 Ruotsin Åmselessa tekemästään kolmoismurhasta elinkautiseen tuomittu mies, tunnettiin tuolloin nimellä Juha Valjakkala.

Nikita Bergenström (ent. Nikita Fouganthine) vapautettiin elinkautisesta ehdonalaiseen vuonna 2009. Hän on saanut tämän jälkeen tuomioita useista lievemmistä rikoksista ja ollut myös pakosalla vankilasta.

Nyt Bergenströmille vaaditaan Helsingin käräjäoikeudessa vähintään puolen vuoden ehdotonta vankeusrangaistusta yhteensä yhdeksästä eri rikoksesta. Rikokset tapahtuivat Porvoossa ja Helsingissä tammikuun ja joulukuun välisenä aikana 2019.

Uusimmat rikokset

Käräjäoikeudessa vireillä olevat rikosasiat koskevat tapahtumia, joissa Bergenström ajoi Porvoossa 2,62 promillen humalassa luvattomasti käyttöönotetulla pakettiautolla ilman ajo-oikeutta. Poliisien pysäyttäessä, hän kertoi heille väärät henkilötiedot.

Tämän lisäksi Bergenström murtautui myös helsinkiläiseen panimoon ja sai saaliikseen alkoholia. Hän murtautui myös liikehuoneistoon, löytämättä anastettavaa. Mies anasti myös kahdesti kaupasta kuusi lonkeroa ja uhkasi jälkimmäisellä kerralla järjestyksenvalvojia väkivallalla, jolloin hänet raudoitettiin. Bergenström myöntää kaikki tapahtuneet rikokset ja esitetyt syytekohdat.

Helsingin käräjäoikeudessa asia käsitellään kirjallisena menettelynä, ilman suullista käsittelyä ja tuomio annetaan 9. huhtikuuta.

Lähde: Iltasanomat


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.