IS: Linnassa istuva Niko Ranta-aho ei ollut tietoinen Sofian erokommenteista – ”Se nyt meni tällä tavalla”

Stefan Thermanin kyljessä paljon viime aikoina nähty Sofia Belórf vahvisti MTV Uutisille eronneensa Katiska-vyyhdissä syytettynä olevasta poikaystävästään Niko Ranta-ahosta.

– Sen verran voin kommentoida, että muutan yksin uuteen kotiin. Rikollisuus on yksinkertaisesti asia, jota en voi hyväksyä, vaikka olen ollut todella rakastunut. Päätös tulee varmasti olemaan helpotus molemmille, Sofia kertoi.

Ranta-aho ei saa olla tällä hetkellä missään yhteydessä läheisiinsä. Ranta-ahon asianajaja Hannu Kaitaluoma kertoo Ilta-Sanomille, ettei Niko ollut ollenkaan tietoinen Belórfin erokommenteista.

– Minkäänlaista yhteyttä ei ole heidän välillään sallittu. Tänään hovioikeus antoi uuden päätöksen siitä, että ne pysyy. Ei Niko näistä lausunnoista etukäteen tiennyt, Kaitaluoma selkeyttää IS:lle.

– Nikohan oli tänään oikeudessa itse paikalla. Hän oli ihan okei, ei siinä mitään. Toki hän luki siinä mediasta tämän erouutisen, mutta ei hän sitä sen kummemmin kommentoinut.

Belórf ja Ranta-aho eivät ole päässeet tapaamaan toisiaan yli yhdeksään kuukauteen ja myös heidän yhteydenpitonsa rajoitettiin viime viikon tiistaina, joten pariskunta ei ole päässyt keskustelemaan viime aikaisista tapahtumista keskenään.

– Se nyt meni tällä tavalla, Kaitaluoma toteaa.

Lue myös:
MTV: Sofia Belórf vahvistaa eron Niko Ranta-ahosta – ”En pysty vuosikausien odottamiseen”

MTV: Sofia Belórf ulos Niko Ranta-ahon isän omistamasta asunnosta – muutto jo tänään!

Lähde: Ilta-Sanomat