Twitter-päivitys Jack Blackin kuolemasta suututti fanit

"Autism Is Awesomism" to Benefit "The Miracle Project" Concert With Jack Black and Stephan Stills at the Grove, Los Angels, CA on October 4, 2011
Näyttelijä-muusikko Jack Blackin fanit järkyttyivät lukiessaan Blackin yhtyeen Tenacious D:n Twitter-tililtä miehen menehtyneen sunnuntai-aamuna 46-vuotiaana. Tilillä vielä myöhemmin vahvistettiin Blackin kuolema ”virallisesti” kuolinajan kera.
Surun murtamat fanit osoittivat osanottoaan, kunnes uutinen osoittautui huijaukseksi, jonka oli tehnyt Tenacious D:n tilin hallinnan kaapannut nimimerkkiä @Ruthless käyttävä hakkeri. Hakkeri on Mirror-lehden mukaan brasilialainen teini, joka aikoi pitää Tenacious D:n tiliä hallussaan, kunnes Jack Black ottaisi häneen henkilökohtaisesti yhteyttä.

Tekaistu uutinen sai ymärrettävästi Jack Blackin ja Tenacious D:n fanit raivoihinsa, ja Twitterissä alkoi satoi tulikivenkatkuista palautetta. Hakkeri puolestaan kertoi Mirrorille jatkavansa hakkerointia ja aikovansa kaapata muidenkin julkkisten Twitter-tilejä.
– En oikeastaan ylläty, jos jään kiinni. Mutta toisaalta, en välitä vi**uakaan. Jos jään kiinni, jään kiinni. Loppujen lopuksi en kuitenkaan voi sille mitään, hakkeri totesi.
Mielestään hauskoja piloja tekevä hakkeri on ottanut haltuunsa myös televisiosta tutun amerikkalaisen Jackass-ryhmään kuuluneen vuonna 2011 edesmenneen Ryan Dunnin Twitter-tilin, jossa nähtiin päivitys: ”Tapasin juuri Tupacin, kiva kaveri.” Tupac Shakur oli suosittu hiphop-artisti, joka ammuttiin vuonna 1996.
Tenacious D:n muodostavat näyttelijä-muusikot Jack Black ja Kyle Gass, jotka saivat Twitter-tilinsä takaisin myöhemmin sunnuntaina. Yhtye julkaisi välittömästi päivityksen, jossa kerrotaan että tili hakkeroitiin. Päivityksessä vakuutetaan, että Jack Black on elossa ja voi hyvin, ja että kyseessä oli sairas ”pila”.


Lähde: Mirror
Kuva: Wikipedia / Glenn Francis


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!
Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!