Jasmine Tukiaisen nolo moka – unohti rintsikat!

Maatilan prinsessat sekä Martina ja hengenpelastajat -ohjelmista tuttu Jasmine Tukiainen on avannut virallisesti uuden bloginsa ja aloitti kertomalla tuoreita kuulumisiaan.
Tänä aamuna työasioiden vuoksi Tukholmasta Suomeen tullut Jasmine mietti pitkään haluaisiko hän teemoittaa bloginsa jonkun tietyn aiheen mukaan.
– Ruoka/terveys blogi kävi mielessä, kunnes älysin että enhän mä mikään terveellinen ihminen ole! Tuolla mäkkärissähän mä hengaan.. liiankin usein……
Jasmine harkitsi myös kauneutta ja muotia, mutta päätyi lopulta luonnolliseen ratkaisuun.
– Sitten päädyin yksinkertaisesti siihen että tänne voi tulla vaikka mitä, haha. (Mielialani kun vaihtelee niin paljon, heh..)
Vaalea kaunotar paljastikin heti alkuun nolon mokan, joka tapahtui hänen käydessään kiropraktikolla.
– Kiropraktikko sanoi, niinkuin aina: ”Noni paita pois ja housujen nappi auki”, olin riisumassa kun älysin et ”ei hitto……. mähän oon UNOHTANUT laittaa rintsikat” ja se oli semmonen…….niinkun vähän weird tilanne tollee niinku yleisesti ja ehkä eniten ei naurattanut se, että oon tissit paljaana siinä vaan enemmänkin se ETTÄ unohdin laittaa ne kun kiireessä lähdin töihin. -Ehkä merkki siitä että aivot käy vähän ylikierroksilla? (Ei siinä muuten mitään, ilmanhan mä kotona hengailen mutta just lähtö paikkaan missä ollaan ilman paitaa, vois olla ehkä soveliasta miettii vähän……..)
Lue koko kirjoitus Jasmine Tukiaisen kotisivuilta.