Johanna Tukiainen: Isäni on psykoosissa!

Johanna Tukiaisen julkinen kampanja isäänsä vastaan jatkuu. Johanna kirjoitti Dolls Dancers -nettisivustonsa blogiin mm. seuraavaa: ”Käsittääkseni isäni on tällä hetkellä sairastunut psykoosiin, ei hän muuten antaisi kyseisiä kummallisia ja ilkeitä kommentteja omasta esikoistyttärestään.”
Blogikirjoitus jatkuu: ”Hänen psyykensä on aina ollut heikko, ja uskon, että meistä kirjoitettu törkykirja jota mainostetaan ”paljastuskirjana” laittoi hänet sekaisin, samoin perhettämme jatkuvasti kiusaavat törkykirjeet ja valokuvat.”
Johanna  ilmoittaa kirjoituksessa isälleen, ettei koe tekevänsä syntiä: ”Isälleni Markulle tiedoksi, minä en ole menossa mihinkään ”kadotukseen”, enkä koe tekemilläni keikoilla tekeväni mitään helvettiin johtavaa syntiä. En ole koskaan kokenut tekeväni syntiä tanssimalla, itseasiassa tunnen virolaisia striptease tanssijoita jotka ovat uskovaisia ja tienaavat rahat köyhälle perheelleen ja lapsilleen kun ovat yksinhuoltajaäitejä.”
Ilmeisesti isä Tukiainen on vetäytynyt juridisista toimenpiteistä Johannasta kirjoitettua paljastuskirjaa kohtaan, sillä Johanna ilmoittaa blogissa ryhtyvänsä sotimaan yksin juristinsa kanssa kirjan julkaissutta tuotantoyhtiötä ja kirjaan kommentteja antaneita henkilöitä vastaan.
KKJ_kirjan_etukansi_11_4Blogissaan Johanna vielä haukkuu pikkusisarensa Jasminen tekopyhäksi ja mainostaa useita vuosia suunnitelmissa ollutta kirjahankettaan seuraavasti: ”…omaelämäkertakirjassani, josta tulee hyvin suloinen ja kaunis, ei mitään sontaa kuten nykyisessä, täysin valheellisessa pokkarissa, joilla ei ollut varaa edes värillisiin kuviin.”
Tilaa kohukirja Koko kansan Johanna – Paljastuksia kulissien takaa TÄÄLTÄ.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.