Johanna Tukiainen kovisteli Artoa Kallion kämpässä

[jwplayer]http://youtu.be/DD2f_4cTaME[/jwplayer]
YouTubessa julkaistussa videossa näkyy miten Johanna Tukiainen käy kahden miespuolisen henkilön kanssa kovistelemassa Arto Länsmania. Johanna vaatii videolla Artolta Jollaksen avaimia takaisin ja apuna oleva ”kovistelija” tuuppii Artoa tivatessaan vastauksia.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

 • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
 • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
 • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.

27 Kommenttia
 1. jorma sorjonen sanoo

  On nämä erittäin häiriintynyttä porukkaa. Joku kerta voi tulla vastaan joku muu kuin tämä hra Länsmann ja silloin käy tommoisille koulupojille todella huonosti

 2. killer sanoo

  aika mikkihiiri on toi jätkä joka tossa tulee elvisteleen olisi artsi vetassu turpaan ja kunnolla tollasta mulkkua ja pieksänyt tukiaisen samaan nippu turpaan vaan ja onnee häivy helvettiin tukiainnen tollaset etelän mulkut ei todellakaan hypi silmille annetaan turpaan tollasille runkuille tukiainenkin on täys pummi

 3. Päksä sanoo

  Johanna Tukiainen on P***es*ä! Ja nämä raukkamaiset tyypit joita hän on hankkinut riehumaan Arsin nenän edestä ovat ilmiselvästi älykkyydeltään p***kakikkareen tasola, sillä erolla että p***kakikkareellakin on enemmän älliä. Hei tyyppi, joka riehut siinä Arsin edessä: Olet näyttänyt naamasi, nyt sut tunnetaan. Pidä se mielessäsi…sulle ei hyvä heilahda… Tukiaiselle vanilan portit paukkaa ja toivottavasti tuomiosta tulee Pikä ja ehdoton. Hullu ämmä! Idiootit seuralaiset. Toivottavasti Arto tajuaa pysyä mahdollisimman kaukana tuollaisesta älyvapaasta seurueesta.

 4. Oksettavaa. sanoo

  Ketä ovat nämä nauettavat PelleHermannit jotka kuvittelevat olevansa kovinkin ”Cool” riehuessaan ja riekkuessaan vanhan väsyneen miehen edessä?
  Tyypit lienevät päässeet lomille hullujen huoneen pyöreestä kopista. Harhaisia idiootteja jollaisten ei pitäisi sallia kulkevan vapaalla ilman valvojaa sähköpantaa.
  Todella alaarvoista touhua…ei vaan alle arvottoman touhua.
  Luulis jätkiää NOLOTTAVAN ja HÄVETTÄVÄN kun puolet suomeee näkee typerykset touhuissaan.
  Rähisevä rakki ja valokuvaaja: OLETTE SURKEITA LUUSEREITA!
  Sopivia kavaljeerieita TUkiaiselle.

 5. Tesbers_ sanoo

  Aika säälittävää touhua aikuisilta ihmisiltä ohhoh

 6. Maiju sanoo

  Johanna ja tyyppi yrittää ärsyttää artoa ja saada sen käymään JOhannan kimppuun tms…tahallista provosointia. Niin typerä koko JOhanna. Luuleeko se saavansa tällätavoin niinku pontsit itelleen :)) Päin vastoin.
  Pitääkö ton JOhannan selvittää jokaista asiaa kameran läsnäollessa?? Todella typerä.

 7. lumikukka sanoo

  Johanna hankkinut kameramiehen ja gorillan paikalle, kohentelee hiuksiaan ja katsoo kameraan että huomaatteko minut ylväänä Artoa alistaen. Suoraan sanottuna V-ämmä. Onneks kerää rahaa ja häipyy ulkomaille lomalle Juliansa kanssa. Sitten sitä saa juttuja miten MIAMIssa on ihanaa,, heh
  Katsoin vanhan videon Miamista ei ollut mistään kotoisin, ei ollut muuta glamouria kuin drinkkilasit ja jatkuva hiusten nykiminen… ja vähän vettä.
  Ois kiva nähdä kuvia 5.12. Itäkeskuksen Fantasia clubista- Pistäkää tulemaan kuvaa jos käytte kyseisen leidin (leidien) tökötti tanssiglamööri showta katsomassa, itse en ikävä kyllä pääse.
  Mukavaa lauantaita muille kirjoittelijoille!!!!!!!

 8. tosi julmaa sanoo

  noo ei todellakaan ole koko kansan johanna!! miten kehtaattekin edes tommosella nimellä kutsua tätä naista? tuollainen kylmäsydämminen ja julma ihminen.ei varmasti saa kansan suosiota.kertoo tästä naisesta itsestään tämä video eikä artosta.tajutonta miten joku voi puolustella edes tätä? hyvänen aika.pelottavaa käytöstä.poliisi saisi puuttua tähän asiaan,että arto saisi olla rauhassa.

 9. Kia sanoo

  Olen kuullut että jotkut saa tyydytystä kun vainoaa ihmisiä ja se on sairasta. Kun nyt näihin tuksu uutisiin törmää niin todella TOIVON että kun tuksulla on ehdollinen tuomio päällä niin nyt äkkiä häkki heilahtaisi. Olen tavannut ihmisiä jotka ovat joutuneet ehdonalaisuudesta poseen pienimmästäkin rikkeestä, mutta tämä glämyyri, uskova, kiltti tuksumme saa mellastaa ihan miten vain, mutta mitään ei tapahdu. SUURI VÄÄRYYS!!!

 10. Möhömahat sanoo

  Katso: Mia Mari Tukiainen facebook ja kommentoi. PLIIIS

 11. Santtu sanoo

  Eipä ole paljon päätä pakottanut sillä tai niillä jotka yleensä kuvasivat ja vielä laittoivat videon julkiseen jakeluun. Tuo kovistelija on täys mikki hiiri ja Tuksusta en halua paljoa mainita….yök.

 12. susu sanoo

  Mikä tän videon tarkoitus on olevinaan? Todella ahdistavaa katseltavaa. Artolla ei selvästikkään mene rahallisesti hyvin tai muutenkaan, mutta tarvitseeko sillä mässäillä kameran kanssa? Artohan käy tuksujen kanssa keikoilla, millä rahoilla tuksut itse kuulema elävät ja on heidän työtään. Miksi sama homma on Arton kohdalla loisimita ja työn vältelyä?

 13. sandei sanoo

  Tolle eukolle pitäs jo hommata lähestymiskielto.Säälitti Arto ihan helvetisti!Toivottavsti poliisi reagoi tohon vapauden riistoon,koska totahan ei saa tehdä kun poliisi ja syystä.Ja tossa painostetaan kahden miehen ja hullun muijan voimalla,joten en pidä missään arvossa tällasia ”tunnustuksia”

 14. Pete sanoo

  Toivottavasti tämä riittää osaltaan näytöksi oikeudessa.

 15. Alexis sanoo

  paska puhetta,että ”santuilla” tarkotettaisiin olutta,kyse on Xanor-nimisistä pillereistä,sen tietää jokainen.Tuksu kuvittelee,että hänellä on oikeus tehdä mitä haluaa,mutta erehtyy pahemman kerran.Tuo kuvattu video on toimitettu poliisin katsottavaksi ja siitä on jätetty tutkintapyyntö,edes tuksulla ei ole oikeutta tunkeutua toisen huusholliin ja uhitella joku rikollinen seuranaan.Mikäli sinun tuksu oli aikomus saada nolatuksi exäsi tällä videolla,erehdyt pahemman kerran,jos jollekkin oli epäselvää,mikä olet,niin viimeistään tämän katsottuaan tietävät mikä olet

 16. jessica sanoo

  Ei tää(kään) mihinkään oikeustoimiin johda. Suomessa saa teutaroida niinkuin tykkää,ellei satu a) kavaltamaan fyrkkaa b) tappamaan jotakuta,ja jäämään siitä kiinni. Johan sinne käräjille on tän toimesta tehtailtu juttuja nopeammin kun tavis tekee leivästä skeidaa.
  Joku B-luokan ” kovisteluvideo” ei vakuuta.Tää daamihan on täys urpo. Vetää showta kännykkäkameralle ja omaa äijää rääkätään kuin koulukiusaajat ikään. Kiva kuitenkin,että tukkaa muistetaan välissä möyhiä niinQ.
  Tosin toi tumma plösö on varmaan pääkoppansa puolesta siellä ylä-asteella edelleen. Ihan oikeesti,jos kuvittelee olevansa kovakin velkojenjaagaaja, kannattais opetella edes yks katu-uskottava one-lineri.
  Tästä koko härdellistä on tullut jotenkin kuvottavaa. Toivottavasti Arto on muuttanut sinne Tampereelle.
  Ehkä tästä sit seuraava sängynlämmittäjä,edellinen ei tainnut siellä viihtyä yhtäkään yötä. Sopisivat hyvin yksiin, sisäinen ja ulkoinen kauneus stemmaa just eikä melkein.
  Ai niin, ihan turha jälkikäteen vollottaa,kuinka ikävät ihmiset kommentoi tätäkin- ihan jokaista kotivideota ei nettiin kannata änkeä. Face the music.

 17. cindy sanoo

  ehkä ”santut” vois olla ”sandels”, ellei kyseessä olisi tuomittu huumerikollinen 😉
  et, kaikki voi miettii et ehkei ne olekkaan kaljaa, vaan ….

 18. santtu=xanor sanoo

  Tuo santtu mistä toi luuseri tossa puhuu tarkoittaa Xanor nimistä lääkevalmistetta. Xanor on vahvin rauhoittava lääke mitä markkinoilta löytyy ja ainakin tuolle tukiaisnorsulle ja hänen siskolleen ne viinan kanssa kelpaa. Siitä tämä sekopäinen käytös vuodesta toiseen johtuu. Se on kumminkin päivänä minä hyvänsä kun jollain on henki pois tossa sekoilussa. Viina + lääkkeet eivät ole hyvä yhdistelmä…

 19. Sisko sanoo

  …..tuo johanna kuvaa kaikkee mitä se keksii päässään…ihme ettei se tyrkänny mies parkaa ulos tuosta ikkunasta…..johanna ite pyytää noit ”koviksia” kiusaamaan miestä…..kaikista videoista mitä johanna on pistäny eteenpäin niin Arto ei oo kertaakaan nostanu kättään…ei nosta ääntä tai provosoi…..Arto kun ymmärtäis että sen henki on kovin ohuen langan varassa , kaikesta päätellen johanna on hyvin väkivaltainen ja riitaa haastava, se koko ajan haastaa riitaa ,kelaa ja kelaa samaa…pelasta hyvä mies ittes! Nyt ku vielä se löytää näit apulaisii …voi voi- ja sitten sille luetaan jostain vieraan kännystä työpaikka tarjousta….oikeesti varmaan asia onjuur niin kuin Arto sanoo , tuskin töit on ees ollu vaan se saadaan huonoon valoon ….ei miu työtarjoukset mee miu naapurin puhelimeen….ja mitä vittuu se hetkauttaa enää johannaa missä Arto nukkuu……antas nyt toisen olla jo. Johanna tais olla vaan ilmasen lounaan ja hotellihuoneen perässä ja nyt vituttaa ku saikin vaan tavallisen miehen vikoineen ja huolineen…. avioliitosta tässä ei oo koskaan ollu kyse. Näiden sisarusten tarttis oikeesti nyt ajatella peilin kautta omaa kuntoaan ja omaa mielenterveyttä …..sitten kun omat asiat on kunnossa niin sitten …..puhuu eikä luennoi.

 20. Röntönen sanoo

  Onko nämä Tuksun kaverit nyt niitä klassisia herrasmiehiä? Sellaisia kuin suihkuseurapiireissä tapaa? Kiinnostuneena kyselen kun en taviksena ole moisia nähnyt.

  1. jessica sanoo

   mietin ihan samaa. Klassiset herrasmiehet budjaavat siis Vantaalla.
   Hyvä tietää,ettei eksy pelipaikalle.

 21. KL sanoo

  Ei se santtu mitään huumetta tossa tarkota, vaan Sandelsin oluita. Arto yrittää vastata, että jätti Koffia tilalle, mutta ukko puhuu päälle.

 22. Lilli sanoo

  En jaksa katsoa kokonaan, mutta todella ahdistavaa. Olis vaan niin paljon parempi, jos lähtisivät totaalisesti eri teilleen. Eivät vaan osaa.

 23. Ihkuja ystäviä sulla, Tunks! sanoo

  Säälittävää, kun Tunksi kuvailee asunnon vessaa sun muuta…hänelle se kai on häpeäksi jos mies ei viihdy Jollassalon residenssissä upean, klämyyrin unelmavaimonsa kanssa vaan mieluummin bunkkaa vaikka Kalliossa vessan lattialla!
  (nii nii ymmmm ymmmmTunksin yninät on ärrrrsyttäviä)
  Tunksi voisi katsoa joskus peiliin eikä aina kääntää kaikkea muiden syyksi.

 24. Lumikukka sanoo

  Olisit Johanna vain ottanut Artolta avaimet ja häipynyt. Kävi sääliksi Artoa, mitä sä enää sitä kiusasit! Jos Artolla ei mene hyvin pakkoks oli lisää kiusata. Jätä jo rauhaan.
  Taidankin Johanna taas katsoa mokailu videoitasi ja nauraa SULLE PITKÄÄN JA HARTAASTI. OOT JO KADOTTANUT KAIKEN USKOTTAVUUTESI.
  p.s. Arto on muuten komeen näköinen

 25. nobody sanoo

  Kyllä tässä Artoa nöyryytetään kympillä, niin surullista katsottavaa. On se ihme ettei noita sekopäitä saada minkaanlaiseen vastuuseen. Ja tuo pirikovis just sellainen joka uskaltaa kovistella vaan pienemmille, heikommille ja naisille. Ei tartteis varmaan tosimiehen ku korottaa ääntään niin paskoisi housuunsa.

 26. NRO sanoo

  Videon on alunperin ladannut nettiin (Tuksun pyynnöstä) tuo ”wannabe-kovaäijä” joka on aikoinaan tuomittu mm. huumausainerikoksesta ja pahoinpitelystä (oli myös epäiltynä avovaimonsa taposta)..
  Eipä vaan tajua kuinka video kääntyy häntä vastaan. Videolla puhutaan ”Santuista” jotka ovat lempinimi eräälle lääkkeelle.. Edelleen siis jatkaa noita huumetouhujaan! Lisäksi, video on jo toimitettu poliisille tutkittavaksi, koska siinä selvästikin tapahtuu vapauden riisto, kun Artoa ei päästetä pois asunnosta..
  Voi Tuksu, katkeruudellasi ei ole rajaa! Jatkaisit sinäkin jo elämääsi ja antaisit Arton elää omaansa!

Jä vastaus

Your email address will not be published.