Johanna Tukiainen raivostui paljastuskirjasta

johanna_julia_tukiainenTukiaisista on tekeillä paljastuskirja, joka aukaisee glamour-elämää laajemmin kuin siitä on tähän mennessä totuttu lukemaan. Kirjassa perehdytään arkeen ja juhlaan sisarusten kanssa, ulkopuolisten silmin koettuna. Teos perustuu Tukiaisten omiin kannanottoihin vuosien varrelta, sekä Tukiaisten lähipiirin ja tilanteita seuranneiden ihmisten antamiin haastatteluihin.
Kirjaan on haastateltu Johanna Tukiaisen entistä aviopuolisoa Arto Länsmannia ja useita muita ihmisiä vuosien varrelta. Käsiteltävät aiheet kattavat niin perhe-elämän kiemuroita, kuin Johannan ja Julian lääkkeidenkäyttöä. Myös eläintenhoitoa ja glamourhenkistä hygieniaa käydään kirjassa läpi. Teksti on paikoitellen rankkaa luettavaa, mutta karskein teksti on lähtöisin Johannan omasta kynästä.
Kirjan kirjoittaja tarjosi Johannalle mahdollisuutta kertoa oma näkemyksensä asioista, mutta ensimmäisen puhelun päätteeksi Johanna ojensi puhelimen kihlatulleen Juha Immoselle, jolla oli kirjoittajalle lyhyt ja ytimekäs viesti: ”Suoraan sanottuna haista v***u”.
Johanna kuitenkin myöhemmin palasi asiaan ja keskustelua jatkettiin. Tämäkään ei johtanut hedelmälliseen yhteistyöhön, koska Johanna ei saanut tietää kirjoittajan kotiosoitetta ja pahoitti mielensä. Lopuksi Johanna kiteytti näkemyksensä seuraavasti: ”Voin kuvitella, että siitä tulee negatiivinen kun tällä maalla on sellainen tapa että negatiiviset uutiset myy ja te haluatte rahaa, ette mitään muuta. HAISTA V***U!”
Viisi minuuttia puhelun jälkeen Johanna ilmoitti tekstiviestillä, että Arto on parittaja ja talousrikollinen, nimesi henkilön, joka Johannan mukaan on salakuvannut häntä ja Juliaa, sekä ilmoitti haluavansa provison kirjasta. 5 minuuttia myöhemmin  tuli uusi viesti, jossa Johanna kertoo keskustelleensa asianajajansa kanssa, joka kielsi kommentoimasta. Ilmoitti vielä kieltävänsä kirjan julkaisun ja lupasi haastaan oikeuteen. Johannan omia näkemyksiä ei näillä näkymin kirjaan siis tule.
Lunasta itsellesi ilmaiseksi Viking Linen risteilylahjakortti!


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

 • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
 • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
 • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.

12 Kommenttia
 1. pena sanoo

  Veikkaan että niitä koiria ei kukaan hoida mitenkään!Ne on näillä idiooteilla vähän samanlailla kun joku käsilaukku,koristeeksi vaan!Jos olisin koirankasvattaja en todellakaan myisi tommossille edes koiraa,ihan sama mitä maksaisivat!

 2. gunigug sanoo

  Julia Tukiainen Tässä Johanna Tukiainen, hyvin erikoista, että törkymateriaalin myyjä Mia Oksanen joka kuvasi mm. salaa matksua ja myi sen rahankiilto silmissään Metrotuotannolle joka myi sen TV5 kanavalle, uhkailee yhtään millään, sillä jo pelkästään se kyseinen TV ohjelma on laajalti poliisitutkinnassa tällä hetkellä. Heillä ei ole myöskään mitään oikeuksia kirjoittaa meistä mitään valheellista ”paljastuskirjaa” jolla itse tulevat vain tienaamaan rahat käteen. Minä (Johanna Tukiainen) ja siskoni Julia eivät ole millään tavalla kommentoineet kirjaa emmekä tule sitä kommentoimaankaan, myös juristini käskystä. Seuraava tapaaminen tulee olemaan oikeudessa ja vahingonkorvausvaatimus ainakin 100 000e. Kirjaan on haastateltu ainakin 5 ystäväämme, saavat kanssa julkaista heidän kommenttinsa asioista jotka ovat TOTTA eivätkä paskaa kuten suurimman osan ihmisten kommentit. Tulen kirjoittamaan itse omaelämäkertakirjan, johon tulee kauniit kuvat kaikilta matkoiltamme ympäri maailmaa, ja TODELLISET TOTUUDET KAIKESTA-. rakas Julia, siunattua pääsiäistä sinulle! Muista että TOTUUS TEKEE VAPAAKSI. -Johanna Tukiainen
  17 minuuttia sitten · 1

 3. MAAR sanoo

  ”Julia” Tukiainen Siis korjaus: jos se julkaistaan, koska se ei ole totuudenmukainen, se on täyttä fiktiota, ei faktaa!!!!
  2 tuntia sitten
  Johanna käyttää täll hetkellä Julian Facebookkia kun omaansa on TAAS saanut estot 😀 😀 Elikkä rikkoo TAAS Facen sääntöjä 🙂 Eli eiköhän ole kohta Juliankin tunnukset estoissa 😀

 4. MAAR sanoo

  Tukiainen : Kirjan ”kommentoijina” mm. ex-aviomies ”luotettava” miestenmies Arto Länsman, huijarimanageri eräs roikkuvanaamainen vajaat 40v nainen Vetelin läheltä, julkisuudenkipeä homo Joni Virtanen, jep jep……..siitä vasta tuleekin oikein aidot ”totuudet” esille! Johanna Tukiaisen ystäviin ja lähipiiriin, ja sukulaisiin ei edes oltu yhteydessä, makeeta, tää on sitä ”sananvapautta” Suomessa!

 5. MAAR sanoo

  Jos ”paljastuskirja” joka on alusta loppuun asti täyttä bullshittiä, asia viedään oikeuteen. Jos haluatte sotaa Metrotuotanto, sitä tulette saamaan! Terkut, Johanna Tukiainen
  Johanna Tukiainen Blogi:
  Kuulin, että eräs tuotantoyhtiö jonka asetin syytteeseen ja poliisit ovat ottaneet asian vakavasti, koska kyseinen yhtiö syyllistyi törkeään kunnianloukkaukseen mitä tulee minuun sekä Juliaan, asia on kuulemma sen verran vakava ettei se mene sovitteluun, vaan oikeuteen asti. En voi uskoa, että sama yhtiö on nyt kirjoittamassa jotain “paljastuskirjaa” minusta ja Juliasta, ja eräs nainen, joka kuvasi meitä usein myös salaa, hän on myös sekaantunut koko juttuun. He soittelevat kaikki ns. vihamieheni tai ihmiset joiden kanssa en ole väleissä, tahalleen läpi, ja yrittävät kysyä heiltä kaikkea mahdollista “tietoa” kirjaa varten. He ovat soittaneet myös erään maailmanmestarin voimannostossa jota tapailin hetken, mutta mies tietysti löi vaan luurin korvaan. He soittivat myös Petrille, jonka kanssa olemme välillä tehneet keikkaa. He olivat käsittäneet, että olemme riidoissa Petrin kanssa, mikä ei pidä paikkaansa. Ihan järkyttävää!
  He soittelivat minulle ja ensin sanoin, että jos mitään kirjaa minusta kirjoitetaan, niin tottakai minulla pitää olla oikeus tarkistaa koko materiaali ja jos minua ylipäätään haastatellaan kirjaan, niin siihen täytyy sopia kunnon tapaaminen, eihän asia missään puhelimessa käy. Naismainen miehen imelä ääni sanoi ivallisesti puhelimessa, ettei se tapaaminen nyt käy, mutta minulle “annetaan mahdollisuus oikoa minuun ja Juliaan kohdistuvia negatiivisia väittämiä” puhelimen kautta. Haistatin siellä pari painokelvotonta sanaa ja soitin juristilleni. Hän kielsi kaiken kommentoimisen ja olen antanut vain käskyn eteenpäin, että en anna kirjalle mitään julkaisulupaa. Jos mitään roskaa aletaan julkaisemaan, niin sitten asia tietysti viedään eteenpän. Eikö ihmisten julmuudella ja rahanahneudella ole mitään rajoja???

 6. tinde sanoo

  että sillee

 7. Kaunis Nainen sanoo

  Mahtaa Tuksua v***aa, kun ei pääse osingoille.

 8. Pera sanoo

  Toivottavasti tuosta mätäsäkin taustoista taustoista paljastuu pimeä puoli, sitä mitä me Siwan kassat ja Cambridgen opiskelijat eivät osaa aavistakaan.

 9. Uskomatonta sanoo

  Ei tuommoiseen mielenmuutoksiin pysty kun erittäin pahasti sekaisin olevan ihminen.
  15min aikajaksolla nainen vaihto mieltään kolme
  kertaa ja väittää muiden tahtovan pelkästään rahaa.
  Rahan takiahan tämä henkilö ei ole myynyt itseään,
  stripannut (huonolla menestyksellä) ja huijannut
  milloin ketäkin milloin missäkin asiassa.
  Rahan perässähän Johanna ei ole vaan ainoastaan maineen!

 10. Akateemisesti koulutettu fretti sanoo

  Outo ja erittäin vajaa ”uutinen”, kun siinä ei mainita kirjan tekijää / toimittajaa lainkaan, eikä myöskään kustantajaa tai edes ilmestymisajankohtaa. Onko mahdollisesti omakustanne / print-on-demand… Se, että Tuksu ei ole saanut selville kirjoittajan kotiosoitetta, ei ole uutisoimisen arvoista. Väestörekisteristäkään, saati mistään numerotiedustelusta ei saa turvakiellon omaavien kotiosoitetta (edes Kela), paitsi tietysti verottaja, poliisiviranomainen ja oikeuslaitos salaisen osoitteen tarvittaessa saavat, kuten oikein onkin. Maistraatin hakemuksesta päättämä turvakielto on tällä hetkellä noin 11 000 suomalaisella, mm. meikäläisellä ja aika monella ammattitoimittajallakin.

 11. Huusa sanoo

  Kunhan uhoaa. Pelkää kuollakseen, että kansa saa tietää millaisen sontakasan päällä elää ja millaisesta friikkisirkuksesta pienyrittäjät maksaa.
  Kerrankin kirjassa olisi kuitenkin asiat niinkuin ne oikeasti on ja samalla ei olisi k-i-r-j-o-i-t-u-s-v-i-r-h-e-i-tä, joka paikassa, niinkuin perheen Suomessa asuvilla tyttärillä on tapana tehdä

 12. ennu sanoo

  Koska kirj tulee myyntiin?? Onko se jo valmis???Hinta ja mistäå voi hankkia???

Jä vastaus

Your email address will not be published.