Julkkisten kummalliset harrastukset: Johnny Depp keräilee Barbienukkeja!

The Sun paljasti maailmanluokan tähtien hulluimmat harrastukset. Tässä kaikkein omituisimmat!
Johnny Depp
Johnny Depp on tosielämässä ilmeisen kaukana rakastetusta, supermachosta Jack Sparrowsta. Tämä miljoonien naisten ihailema komistus keräilee harvinaisia Barbienukkeja. Kokoelmaan kuuluvat mm. Beyonce– , Destiny’s Child– ja Lindsay Lohan -nuket sekä High School Musicalin hahmot. Deppin mukaan hän on leikkinyt paljon barbeilla ja Keneillä lastensa kanssa, koska on niin hyvä siinä!
Ronaldo-12
Cristiano Ronaldolla on perin hupaisa tapa viettää vapaa-aikaansa. Jalkapallotähti nimittäin tykkää käydä bingossa! Ronaldo perustelee harrastustaan sillä, että ”se on hyvin jännittävää.”
50-Paris_Hilton_wikimediacommons
Paris Hilton kertoo keräilevänsä sammakoita. Perijättärellä on muutamakin hulppea kartano maaseudulla, joiden maastossa hän pääsee toteuttamaan intohimoaan. Eläinrakas Paris ei tietenkään metsästä sammakoita syödäkseen niitä ja kun ne eivät oikein lemmikeiksikään sopeudu, neiti Hilton vapauttaa ne takaisin luontoon saatuaan ämpärinsä täyteen.
justin_beauty_nicki
Justin Bieberillä on erikoinen kyky: Rubikin kuution ratkaiseminen. Teinien sydämet sulattanut kanadalaispoppari kääntelee 80-luvun hittilelun oikeaan asentoon ajassa 1 minuutti 23 sekuntia. Se on loistava saavutus, tosin Guinnessin ennätyksen haltia tekee saman 5,5 sekunnissa.
 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.