JUURI NYT: Poliisi haki Tuksun koiran!

Palstakuningatar ja myös jossain kohtaa kalterikuningatar tittelin saavaa Johanna Tukiaista on kohdannut jälleen yhteenotto virkavallan kanssa. Tänään torstaina alkuillasta poliisit ja Helsingin kaupungin valvova eläinlääkäri kävivät hakemassa neidiltä pois yhden kolmesta hänen omistamastaan koirasta.
Kaksi muuta koiraa nähtiin tiistai-yönä juoksentelemassa Tukiasten asunnon lähettyvillä. Toinen koirista päätyi jo tiistai-keskiviikko välisenä yönä Viikin löytöeläintaloon. Kolmannen koiran kohtalosta ei ole tietoa. Metropolin saamien tietojen mukaan Tukiaisten koirista on tehty lukemattomia eläinsuojeluilmoituksia huolestuneiden ihmisten toimesta.
Tukiaisten naapurit ovat olleet jo pitkän ajan koirien kaltoin kohtelusta huolissaan ja kyseisestä asiasta on kerrottu myös Johanna tehdystä ”Koko Kansan Johanna” -paljastuskirjassa. Lisäksi netissä kerätään nimiä Adressit.com –palvelussa ”Tukiaisten sisaruksilta koirat pois” adressiin. Torstai-iltaan mennessä adressin oli allekirjoittanut yli 1400 henkilöä.
Tilaa ”Koko Kansan Johanna” –paljastuskirja tästä!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

 • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
 • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
 • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

8 Kommenttia
 1. eläinystävä yli kaiken sanoo

  Todella hyvä uutinen, että koirista huolehditaan. Ei tuollaisen viihde-elämän viettäjällä saa olla koiria, ellei niillä ole vakituista varahoitajaa. Toivottavasti se kolmaskin koira on saatu talteen, pysyvästi.

 2. Sinä vain sanoo

  Kukaan, ei kukaan, saa pysäytettyä Tuksun sekoiluja. Ei poliisi, ei eläinsuojelu.. On se kova mimmi!!!

 3. jep sanoo

  Koira puolustautuu kyllä, puremalla. Ja sekin jos koira ei pääse turvaan tai sillä ei pää enää kestä, esim jatkuvaa hakkamista. Ja kuinka ollakkaan koiran syyksi laitetaan jos se puolustautuu puremalla.
  Koiralla ei ole käsiä jolla ottaa kiinni, vaan suu.
  Koiran täytyy saada olla koira. Se ei ole lapsenkorvike, eikä sitä kuulu pukea.
  Koira joka kokee ihmisen uhkana, kyllä se puolustautuu. Eläin on viaton, niitäkään ei kuulu kohdella kaltoin.

 4. nene sanoo

  Jokainen näkee ettei tuo ihminen ole terve tällä hetkellä -olkoon syy itessään tai jossain muussa, mutta onneks nuo koirat on nyt otettu ainakin valvovan silmän alle…..koiraihmisenä tiedän tuon olevan kovaakin kovempi juttu Tuksulle ja Julialle ,mutta ne on saaatava pois sielt talosta….tekis pakkosijoituksen vaikka vanhemmille tai Jasminelle joka hoitaa eläintään hyvin, likat näkis koirii eikä menettäs niit kokonaan ….mutta niin ettei ne sais ottaa enää omaan hoitoon. Koirat ei voi puolustautuu millään.

 5. Ihanaa sanoo

  Tämä on ilahduttavin Tukiais-uutinen pitkään aikaan. Toivottavasti koirat saavat uudet kodit eikä uusia koiria kukaan enää tuohon talouteen myy.

 6. sandei sanoo

  Vihdoinkin se tapahtui!Ämmät oli Jollaksessa ja vetivät miestä vahvempaa ja olivat täysin sekasin.Autolla ajeltiin alkoon lääkkeiden vaikutuksen alaisena(ei tunkki tällä kertaa) ja poliisia ei moinen kiinnostanut ollenkaan,kun auton pysäyttivät.Auto oli ilmoitettu varastetuksi,niikun kaikki tunkin tavarat aina.

  1. myös lasten puolesta sanoo

   Kunoa ihmiset välittäisivät edes hitusen yhtä paljon kärsivistä IHMISLAPSISTA, eivätkä vain eläimistä.
   Hirvee haloo nousee, jos jotain elukkaa kohdellaan kaltoin, mutta auta armias jos lasta kohdellaan huonosti, niin ollaan heti puolustamassa AIKUISTEN oikeutta lapseensa, jota kohtelevat kaltoin.
   Herätkää ihmiset!! Sekä ELÄIMET että LAPSET ansaitsevat suojelua! Muistakaahan tämäkin!!!

 7. jolensa sanoo

  Hieno homma! Mielenkiintoinen juttu, jonka yhteydessä markkinoidaan Tuksun paljastuskirjaa. Tätähän olikin jo odotettu. Tämä kokonaisuus toimii hienosti. Ainakin yhden ihmisen koko elämä on pirstaleina.

Jä vastaus

Your email address will not be published.