Kaksi suomalaista Las Vegasin pin-up ja burleski-kilpailuissa – äänestä!

Suomalaiset Wilhelmina Af Fera ja Molly Moonstone ovat ehdolla Las Vegasissa järjestettävissä pin-up ja burleski-kilpailuissa.
Las Vegasissa järjestetään vuosittain Viva Las Vegas Rockabilly Weekend -tapahtuma, joka kokoaa ympäri maailman rockabillymusiikin, burleskin, pin-upin ja vintagepukeutumisen sekä jenkkiautojen  ystävät yhteen. Tapahtuma järjestetään huhtikuussa The Orleans nimisessä hotellissa ja sen valtavalla piha-alueella. Sisätilassa on alan kauppiaita ja näytteilleasettajia, livebändejä sekä tapahtumassa käytävät pin-up ja burleski-kilpailut. Allasalueella käydään bikinityttökilpailut ja isolla parkkialueella on näytillä satoja custom ja hot rod -autoja sekä ulkoilmakonsertti lauantaina.

Tapahtumassa käytäviin pin-up ja burkeski-kisoihin valitaan osa hakijoista suoravalinnalla ja loput yleisöäänestyksen perusteella. Tämän vuoden äänestyksessä on mukana kaksi suomalaista. Pin-up titteliä tavoittelee viime lokakuussa Lahdessa kolmanneksi valittu Pin-up Finland Wilhelmina Af Fera ja Miss Viva Las Vegas burleskititteliä tavoittelee Molly Moonstone. Viime vuonna tapahtumassa nähtiin ensimmäisen kerran suomalainen osallistuja, kun Pin-Up Finland -kilpailusta tuttu Ida Lime pääsi mukaan kisaamaan Miss Pin-Up -tittelistä.

Wilhelmina Af Fera

Wilhelmina Af Fera harrastaa klassista laulua, lukemista ja kerää vintage-vaatteita lähinnä 1930-1950-luvuilta. Wilhelminalle pin-up on tapa ilmaista itseään ja nauttia naisellisuudesta.
Molly Moonstone

Saana Koskinen alias Molly Moonstone tunnetaan paitsi pysäyttävästä äänestään, myös vaarallisista kurveistaan sekä räjähtävästä lavakarismastaan. Hän ei ole pelkästään laulaja-lauluntekijä vaan myös pidetty taiteilija ja burleskitähti. Suomalaisen Molly Moonstonen ura on nousussa kotimaassa, mutta myös ulkomailla, jonne Molly on saanut useita kutsuja saapua esiintymään.

Pin-Up Finland on Suomen ensimmäinen pin-up-kilpailu. Haku kuluvan vuoden kisaan on käynnissä ja finaalit käydään syksyllä Lahdessa.
Äänestä Wilmelminaa,
Äänestä Molly Moonstonea,
Äänestysaika päättyy tammikuun lopussa.
Kuvat:
Wilhelmina Af Fera – Mikael Häggblom / PIn-Up Finland
Molly Moonstone – Qumma (ylempi kuva), Maria Kimalle (alempi)


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit
Lataa...