Koditon mies pyytää vaimoa treffeille tuloksetta – katso videolta, miten mieli muuttuu, kun miehen status kasvaa!

Termiä Gold Digger, eli suomennettuna ”kullankaivaja” käytetään ihmisistä, jotka ravaavat rikkaiden perässä vain rahan ja statuksen vuoksi. Videolla nähdään tästä tyypillinen esimerkki.

Kodittomaksi tekeytyvä mies tarjoutuu kohteliaasti auttamaan naista, joka on nostamassa painavan näköisiä tarvikkeitaan. Nainen yllättyy tilanteesta ja pyytää miestä laskemaan tämän nostamat kantamukset alas.

Keskustelussa selviää, että nainen on naimisissa ja hän on menossa sairaalaan tapaamaan töissä loukkaantunutta palomies-puolisoaan. Miehen pyytäessä naista kahville ’vain ystävinä’, saa hän kuulla, ettei naisen aviomies pitäisi siitä. Mies yrittää vielä jatkaa keskustelua, ettei naisen tarvitse kertoa siitä mitään, mutta saa jälleen kieltävän vastauksen.

Muutamaa minuuttia myöhemmin sama mies palaa paikalle ferrarin kyydissä ja tyylikkäät vaatteet päällään, eikä nainen tunnista ”koditonta” miestä, jonka kanssa jutteli hetkeä aiemmin. Yllättäen naisen mieli muuttuu, kun hän saa kuulla pramealla autolla paikalle saapuneen miehen omistavan useita luksusautoja ja pyytää naista luokseen katselemaan elokuvia. Miten lopussa käy, kun vedätys paljastuu? Sen näet videolta.

Lähde: YouTube

Kuva: YouTube


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.