Kuningatar Elisabetin kesä-asunnon tiluksilla haiseva ongelma – vessapaperia ja ihmisten jätöksiä

Balmoralin linna on kohdannut uudenlaisen ongelman koronaviruspandemian takia.

Kuningatar Elisabetin kesäasunnon, Balmoralin linnan siivouspartiot ovat saaneet lisähommia. Koronapandemian takia yleiset vessat on suljettu viruksen leviämisen estämiseksi. Niinpä kuningattaren kesäasunnon liepeillä liikkuvat retkeilijät tekevät tarpeensa linnan maille, uutisoi The Sun. Alueelta löytyy jopa 18 kävelyreittiä ulkoilijoita varten.

Linnaa ympäröivissä puistoissa ja metsissä lojuu vessapaperia ja ihmisten jätöksiä. Balmoralin linna julkaisi Twitter-tilillään kuvia sotkusta, sekä muistutuksen miten luonnossa tulee toimia oikeaoppisesti jos pakottava tarve iskee.

– Valitettavaa nähdä niin paljon vessapaperia tiluksilla, polkujen ja monumettien vierillä. Muistathan, että alueella ei ole yleisiä wc-tiloja tällä hetkellä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Jos sinun tarvitsee pissata, tee se vähintään 30 metrin päässä järvistä tai puroista. Jos sinun tarvitsee kakata, tee se mahdollisimman kaukana rakennuksista, poluista, vesistöistä ja maatilan eläimistä. Hautaa jätökset kuoppaan ja peitä maa-aineksella.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Balmoralin linna sijaitsee Skotlannin Aberdeenshiressä. Se on kuningasperheen yksityisessä omistuksessa ja toimii kuningatar Elisabetin ja prinssi Philipin kesäasuntona. Linnan mailla käy vuosittain noin 85 000 matkailijaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.