Lainat kilpailuttaneet säästävät jopa satoja euroja – näin myös sinä onnistut

Verkosta on helppoa hakea lainaa, mutta pikalainoista pyörivät kauhutarinat voivat hermostuttaa uutta lainaa etsivää. Vertailupalvelun avulla onnistut edullisen rahoituksen hankinnassa.

Netistä lainaa etsivä on lukemattomien vaihtoehtojen ja uskomattomilta kuulostavien tarjousten vietävänä. Laina- ja rahoitusala on monelle melko tuntematon, eikä lainatuotteiden kilpailuttaminen tunnu yhtä mukavalta kuin uuden puhelimen hintavertailu. Siinä missä vaate- ja elektroniikkaostoksista voi säästää useita kymppejä tai satasia, voi myös lainasopimukset kilpailuttava tehdä huomattavia säästöjä. Uuden vaatteen tai tavaran hankinta on yleensä kertaluontoinen maksu, kun taas lainan takaisinmaksu voi kestää jopa vuosia. Näin myös mahdolliset säästöt kertautuvat useiden kuukausien ajalta.

Muutamien prosenttien ero esimerkiksi lainan korossa voi tarkoittaa kymmenien, ellei satojen eurojen eroa lainan kuukausierässä. Ero korostuu mitä suurempi ja pidempiaikaisempi laina on kyseessä. Jokainen voi parantaa mahdollisuuksiaan löytää edullinen laina kilpailutuksen avulla.

Jokainen voi kilpailuttaa lainat

Lainojen ja luottojen kilpailuttaminen ei ole vaikeaa, mutta vaatii hieman tietämystä lainoihin liittyen. Kuten mitä tahansa tuotetta tai palvelua ostaessa, myös lainanottajan on pitää tietää, että tuote on sopiva ja käyttötarkoitusta vastaava. Lainalla on heräteostosta kauaskantoisemmat vaikutukset, joten oikean lainatuotteen valinnassa kannattaa käyttää kaikkia saatavilla olevia apukeinoja. Kilpailutuksen alusta loppuun hoitava lainavertailupalvelu on loistava apukeino edullisen lainan löytämiseen.

Vertailupalvelu on vain niin hyvä kuin siinä mukana olevat yhteistyökumppanit. Omalaina.fi on Suomen kattavin lainavertailu: mukana on yli 30 pankkia ja muuta luotonantajaa, joten lainat kilpailuttava saa lainatarjoukset maan suosituimmilta luotonantajilta.

Näin teet lainojen kilpailutuksen

1. Päätä kuinka suurta lainaa tarvitset ja mikä olisi sinulle sopiva laina-aika.
2. Täytä lainahakemus omilla tiedoillasi.
3. Laina kilpailutetaan useiden luotonantajien kesken.
4. Valitse sopivin vaihtoehto sinulle osoitetuista lainatarjouksista
5. Lainarahat siirretään ilmoittamallesi tilille

Kilpailutus on helppoa ja hakemuksen täyttämiseen menee vain muutamia minuutteja. Muista, että lainanottopakkoa ei ole, joten voit halutessasi hylätä sinulle osoitetut alustavat lainatarjoukset. Sopimuksesta ei tule sitovaa ennen sen allekirjoittamista. Lisäksi kaikilla verkosta haettavilla luotoilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän peruutusoikeus.

Uusien hankintojen ja sopimusten kilpailuttaminen on aina järkevää; säästäthän näin selvää rahaa. Vertailupalvelun avulla myös lainojen kilpailuttaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista.