Laulajatähti Duffy paljasti karmean syyn julkisuudesta poistumiselleen – ”Minut raiskattiin, huumattiin ja pidettiin vankina”

Grammy-palkittu walesilainen laulajatähti Duffy, oikealta nimeltään Aimee Anne Duffy, 35, teki läpimurtonsa vuonna 2008 albumilla ”Mercy”, joka myi maailmanlaajuisesti 7 miljoonaa kappaletta. Vuonna 2011 hän katosi täysin yllättäen julkisuudesta

Nyt Duffy on lopultakin paljastanut Instagramissa karmean syyn katoamiselleen. Hän kertoo pitkässä kirjoituksessa, mitä tapahtui.

– Voitte vain kuvitella sen määrän kertoja, kun ajattelin kirjoittavani tämän, Duffy aloittaa.

Hän kertoo halunneensa lopulta vastata ihmisten ihmettelyyn, miksi ja mihin hän katosi vuosia sitten. Hän paljastaa karmean kokemuksen, josta hänen on ollut hyvin vaikea päästä yli.

– Minut raiskattiin ja huumattiin ja minua pidettiin vankina joidenkin päivien ajan.

Daffy kertoo toipumisen hirvittävästä tapahtumasta olleen erittäin vaikeaa ja että se on vienyt hyvin pitkän ajan, mutta lopulta aurinko on alkanut paistaa hänellekin.

Duffy sanoo parantumisen saaneen vauhtia, kun eräs toimittaja otti häneen yhteyttä ja hän uskalsi avautua miehelle kokemuksistaan.

– Ihmettelette, miksen käyttänyt ääntäni ilmaisemaan tuskaani? En halunnut näyttää maailmalle surua silmissäni. Kysyin itseltäni, miten voin laulaa sydämestäni, jos se on rikki? Ja hitaasti se alkoi korjaantua.

Duffy ilmoittaa lopuksi aikovansa pian julkaista haastattelun äänimuodossa ja yrittävänsä vastata siinä myös ihmisten kysymyksiin.

Duffy kävi Suomessa vuonna 2009, kun hän oli yksi Pori Jazzin pääesiintyjistä.

Alla Duffyn päivitys. Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Alla oleva Duffyn musiikkivideo kappaleesta ”Mercy” on saanut YouTubessa lähes 79 miljoonaa katselukertaa.

Lähde: BBC

Kuva: YouTube (kappaleesta ”Warwick Avenue”)