Loppu maahanmuuttajien kähminnälle – bikininaiset apuun!

VOITA VIP-MATKA GUNS N’ ROSES -PALUUKEIKALLE!

Ruotsin Kalmarissa partioi ryhmä bikineihin pukeutuneita naisia, jotka haluavat lopettaa miespuolisten maahanmuuttajien tyttöihin ja naisiin kohdistuvat kähmimiset.
Kaakkois-Ruotsissa sijaitsevaan 36 000 asukkaan pikkukaupunkiin on saapunut 6 000 turvapaikanhakijaa 34 vastaanottokeskukseen. Uudenvuoden aattona Kalmarissa joutui vähintään 15 nuorta naista kähmisen kohteeksi.
Kähmintävahdeiksi itseään kustuvat bikineihin pukeutuneet naiset haluavat saada naispuoliset uimarit tuntemaan olonsa turvallisemmaksi uimahallissa, ja samalla opettaa käytöstapoja miespuolisille maahanmuuttajille.
Kähmintävahtien perustaja ja johtaja, 24-vuotias lähihoitaja Siri Bernhardsson (kuvassa oikealla), kertoi Daily Mailille olevansa kyllästynyt, että pakolaispojat ja -miehet kuvittelevat vain voivansa tulla Ruotsiin ja tehdä naisille mitä haluavat.
– Todella monet naiset kirjoittavat meille ja sanovat, että nuoret miehet ovat kähmineet heitä. Kähmimistä tapahtuu konserteissa, juna-asemilla ja uimahalleissa, Bernhardsson sanoo.
Kalmarin poliisin mukaan viime uutenavuotena miespuoliset turvapaikanhakijat piirittivät naisia ja ahdistelivat heitä seksuaalisesti. Naisten intiimialueisiin tartuttiin kiinni ja heitä yritettiin raahata pakettiautoon. Kalmarin uimahallista on raportoitu poliisille viime syksystä lähtien 5 tapausta, kun uimapuvussa olleita naisia on ahdisteltu. Näissäkin tapauksissa ryhmä nuoria miehiä ahdistaa naisen tai tytön nurkkaan. Poliisi uskoo tapauksia olleen huomattavasti enemmän, mutta niitä ei ole raportoitu asiaan liittyvän häpeän vuoksi.

Kähmintävahtien perustaja Bernhardsson sanoo, että uimahalleista on tullut ympäri Eurooppaa otollisia saalistuspaikkoja miesryhmille, jotka etsivät sopivan puolustuskyvyttömiä kohteita.
Useat järkyttävät tapaukset ovat johtaneet siihen, että jotkut kylpylät ja uimahallit ovat alkaneet kieltää sisäänpääsyn turvapaikanhakijoilta. Saksa oli ensimmäinen maa, jossa tehtiin pääsykielto yksittäiseen julkiseen uimahalliin. Päätös tehtiin sen jälkeen, kun kolme syyrialaista teinipoikaa raiskasi siellä koulutytön.
Muutkin kiellot ovat tapahtuneet seksuaalisten ahdistelujen jälkeen. Esimerkiksi Saksan Bornheimissa 18-vuotias pakolainen tarttui 54-vuotiaan naisen intiimialueisiin ja yritti suudella häntä. Tukholman suurimmassa kylpylässä, Eriksdalsbadetissa, on raportoitu 25 seksuaalista ahdistelua viime tammikuusta lähtien.
Yksi hälyttävimmistä tapauksista sattui Itävallassa, jossa 20-vuotias irakilaispakolainen raiskasi 10-vuotiaan pojan uimahallissa. Hyökkääjä puolusteli tekoaan väittämällä, että hänellä oli ”liikaa seksuaalista energiaa” ja että kyseeessä oli ”seksuaalinen hätätapaus.”
Ruotsin poliisi on alkanut lähettää siviilipukuisia poliiseja uimahalleihin, jotta yhä useammin tapahtuvia hyökkäyksiä saataisiin kuriin. Bernhardsson halusi myös tehdä osansa, joten hän perusti kähmintävahdit, jotta he pystyisivät vähentämään ahdisteluja sekä varoittamaan ja neuvomaan uimassa olevia naisia.
Bernhardsson ihmettelee miksei Ruotsissa puhuta kähmimisongelmasta enemmän. Hän ymmärtää, että pakolaisongelmat ovat arka aihe poliitikoille, mutta hänen mielestään vaikeistakin asioista täytyy voida puhua, varsinkin kun ne liittyvät kansalaisten turvallisuuteen.
Lähde: Daily Mail 
Kuva: Suvad Mrkonjic Fotografiska AB
EDIT: Korjattu Kalmarin sijainti


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.