Maailmanlopun ennustetaan käynnistyvän sunnuntaina – luvassa seitsemän vuoden jakso katastrofeja

Maailmanloppuun valmistauduttiin viimeksi syyskuussa, koska salaliittoteoreetikkojen mukaan sen oli määrä alkaa 23.9. Planeettamme kuitenkin selviytyi syyskuusta, ja nyt salaliittoteoreetikko David Meade väittää, että hänen ennustuksensa ymmärrettiin väärin.
Meaden mukaan maailmanloppu käynnistyykin 15.10., eli tänä sunnuntaina. Tuhon laukaisee mystinen planeetta X, jota kutsutaan myös nimellä Nibiru. Planeetan uskottiin tuhoavan maan jo syyskuussa, mutta Meaden uuden teorian mukaan edessämme onkin seitsemän vuoden ydinsodan ja luonnonkatastrofien jakso, joka käynnistyy sunnuntaina ja tuhoaa lopulta koko planeettamme.
Meaden mukaan 15. lokakuuta merkitsee maailman loppumista ”sellaisena, kuin tunnemme sen”. Hän väittää, että viime aikojen maanjäristykset Meksikossa ja hurrikaanit Karibialla liittyvät Planeetta X -teoriaan.
– Se on alku. 21. elokuuta tapahtuneesta suuresta auringonpimennyksestä lähtien meihin on osunut toistuva tuomioiden sarja, kristitty maailmanlopun teoreetikko vakuuttaa.
NASA on todennut, että teoriat Nibiru-planeetasta ovat internethuijausta, eikä kyseistä planeettaa ole olemassa.
Lähde: The Sun


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.