Metroskooppi – syyskuu

Metropoli.netin säälimätön ja anteeksipyytämätön horoskooppi, Metroskooppi, kertoo tulevan. Ota vinkeistä vaarin, mutta muista pitää nuttura riittävän löysällä.

Oinas 21.3.-19.4.

Oinas on erittäin iloisella mielellä, sillä hänen kumppaninsa osoittaa häntä kohtaan ennennäkemätöntä huomiota. Kohteliaisuuksia satelee ja muutenkin homma tuntuu hieman epäilyttävältä. Idiotismissaan rypevä sarvipää ei kuitenkaan tajua, että häntä viilataan linssiin oikein urakalla.

Härkä 20.4.-20.5.

Kinkkiset jutut ovat yleensä Härkien kompastuskivi, kas kun he ovat kuuluisia vähä-älyisyydestään. Tällä kertaa kuitekin eräs asia vaatii perusteellisen pähkäilyn, eikä päätöstä tule tehdä heppoisin perustein. Olet surkea myös paineen alla, jonka tämä tilanne aiheuttaa. Ei siis kovin hyvältä vaikuta…

Kaksoset 21.5.-20.6.

Energiatasosi alkaa olla hälyyttävän matalalla, etkä oikein jaksaisi aamuisin nousta edes sängystä. Nyt kannattaisi miettiä, onko tämä oireilu fyysistä, vai johtuuko se sekaisin olevasta päänupistasi? Mitä ilmeisemmin jälkimmäisestä, jos sinua yhtään tuntee. Sekopää mikä sekopää!

Rapu 21.6.-22.7.

Sinulla on taas menossa kausi, jolloin haluat kertoa tuntemuksistasi koko maailmalle. Et välitä siitä, ketä pikku kriitikoinnillasi satutat. Koitahan ottaa hieman iisimmin, kukaan ei nimittäin halua kuulla typeriä mielipiteitäsi. Olet niin paljon miellyttävämpi kuoreen vetäytyneenä.

Leijona 23.7.-22.8.

Relax. Siinä tämän kuun teema yksinkertaisuudessaan. Kissaeläimenä sinun olisi pitänyt sisäistää tämä jo putkahtaessasi maailmaan. Jotkun kylläkin kutsuvat sitä laiskuudeksi, mutta he ovat luultavasti vain kateellisia. Hetkinen, joku ei nyt täsmää. Kateellisia SINULLE..? Salli mun nauraa!

Neitsyt 23.8.-22.9.

Olet tehnyt jotain, joka sotii täysin periaatteitasi vastaan. Ja kuten arvata saattaa, siitä syntyy ennennäkemätön ja erittäin ilkeä soppa. Sinun täytyisi käyttää kaikki viehäysvoimasi ja karismasi selviytyäksesi tilanteesta. Eli käytännössä homma on jo ryssitty totaalisesti, ei voi mitään.

Vaaka 23.9.-23.10.

Olet lähimenneisyydessä tehnyt jonkun päätöksen, jota olet alkanut katua. Tehtyä ei kuitenkaan saa tekemättömäksi, joten sinun on vain kestettävä päätöksiesi seuraukset. Ei se voi mitään hirveän kamalaa olla, heikoille ihmisille kun ei yleensä anneta enempää kuin he voivat kestää.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Olet positiivisuuden perikuva, ja luot hyvää fiilistä myös lähipiiriisi. Innostuneisuutesi huomataan myös vastakkaisen sukupuolen osalta, joten voi olla, että pääset pian treffeille. Sinua on kuitenkin siunattu myös ujoudella, joten et uskalla vastata kutsuun. Parempi niin, nolaisit itsesi kuitenkin.

Jousimies 23.11.-21.12.

Olet kritisoinut väärää ihmistä ja tulet tuntemaan sen nahoissasi hyvinkin pian. Hän on halkeamaisillaan raivosta ja miettii varmaan parhaillaankin, että miten saisi parhaiten kostettua. Luiki karkuun hyvän sään aikana, mitä pidemmälle, sen parempi. Kumppanisikin kiittää kun pääsee sinusta eroon.

Kauris 22.12.-19.1.

Mennyt kuukausi oli oikein onnistunut, etkä saa ajatuksiasi selkenemään mahtavan lemmenseikkailun jälkimaastossa. Janoat lisää seikkailuja ja kokemuksia, ja ennen kuin huomaatkaan, olet saanut maineen. Tiedät mitä tarkoitan. Vetoketju on hyvä pitää kiinni ja maistaa selibaatin ihanuutta.

Vesimies 20.1.-19.2.

Raha-asioissa kannattaa olla tässä kuussa entistä tarkempi. Vaikka tuletkin ihan mukavasti toimeen, joku yllättävä ja pakollinen menoerä saattaa olla tiedossa. Ei kuitenkaan syytä paniikkiin. Olet niin perso rahalle, että oikein ällöttää. Materialistiset ihmiset ovat inhotavinta mitä tiedän!

Kalat 20.2.-20.3.

Kalat eivät koskaan ole päässeet loistamaan kovin rehellisinä ja uskollisina ihmisinä. Tälläkin kertaa veri vetää sille puolelle aitaa, missä kerrotaan ruohon olevan vihreämpää. Ole kuitenkin vahva, ja kieltäydy kerrankin käyttäytymästä kuin mikäkin idiootti. Olisiko liikaa vaadittu?