MTV: Marielle taisteli Ruotsissa koronaviruksen eturintamassa – sai tartunnan ja kuoli kotiinsa

Mariellen ystävä kertoo MTV:lle: ”Hän eli pelastaakseen muita”.

Marielle DeBruhl, 39, työskenteli sairaanhoitajana Karolinskan yliopistollisessa sairaaalassa Huddingessa, Tukholman lähistöllä. Hän työskenteli eturintamassa koronaviruspotilaiden parissa.

Mariellen läheiset halusivat kertoa tapahtuneesta julkisuuteen, jotta kuolema ei olisi vain numero muiden joukossa, vaan varoittaisi koronaviruksen vaarallisuudesta.

– Mariellellä oli suuri sydän ja hänen ilonsa levisi kaikkiin ihmisiin. Hän valitsi sairaanhoitajan ammatin, koska hän halusi auttaa ja pelastaa muita, kuten hänen kollegansa.

Korona vei hengen hetkessä

Mariellen koronavirustartunta todettiin perjantaina 17. huhtikuuta. Naisella oli korkea kuume ja maanantaihin mennessä se oli jo hieman laskenut, mutta sitten tauti vei hengen.

Mariellen ystävä Susanne Baldefors kertoo MTV:lle, että koronavirus vei 39-vuotiaan sairaanhoitajan nopeasti.

– Marielle eli pelastaakseen muita, hän oli nuori ja iloinen. Hän oli niin tarkkaavainen, Baldefors kertoo.

– Emme varmaan koskaan saa tietää miten hän sai koronaviruksen, mutta perjantaina 17. huhtikuuta hän ja muutama muu kollega sairastuivat ja heidät testattiin. Testi oli positiivinen. Marielle meni kotiin ja hänet löydettiin kotoaan kuolleena muutama päivä myöhemmin, ystävä kertoo lohduttomasta tarinasta.

Tärkeä viesti kaikille

Baldeforsilla on tärkeä viesti kaikille ihmisille, jotka vähättelevät koronaa.

– Oletko menossa ulos viikonloppuna? Istumaan ja juomaan muiden kanssa, koska eihän korona ole vaarallista, ja sinäkin haluat elää elämääsi? Ollaan hetki hiljaa yhdessä ja mietitään Marielleä. Hän ansaitsee hetken aikaasi, kuten myös kaikki hänen kollegansa, jotka voit tulla vielä tapaamaan.

– Sydämeni on särkynyt. Nähdään Narniassa Marielle, Baldefors päättää.

Naista jäävät kaipaamaan monet ystävät, perhe ja naisen Yhdysvalloissa asuva aviomies. MTV on julkaissut alkuperäisen jutun naisen aviomiehen luvalla.

Lähde: MTV


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.