Muovisimman näköiset julkkikset – top 12

Kauneusleikkaukset eivät aina onnistu toivotulla tavalla ja lopputulos voi joskus näyttää hyvin keinotekoiselta. Videolta löytyy 12 esimerkkiä julkisuuden henkilöistä, joiden kasvoista on kauneusleikkausten myötä tullut muovisen näköisiä.
1. Dolly Partonin kasvoja on muokattu niin, että hän näyttää nukkemaiselta. Naisen rintoja on myös suurennettu useampia kertoja.
2. Lisa Rinna (kuvassa) muistetaan Melroce Place -sarjasta, mutta hän on sittemmin saanut julkisuutta lähinnä plastiikkakirurgien muokkaamilla kasvoillaan. Etenkin naisen huulet näyttävät hyvin epäluonnollisilta.
3. Wayne Newton on yksi Las Vegasin parhaiten tunnetuista viihdyttäjistä. Hän on käynyt muun muassa kasvojenkohotuksessa ja nenäoperaatiossa. Monet fanit ovat sitä mieltä, että laulajan olisi ollut parempi ikääntyä arvokkaasti.
4. Nicki Minaj on räppäri, jonka ulkonäkö on muuttunut huomattavasti uransa aikana. Nainen kieltää käyneensä kauneusoperaatioissa, mutta fanit uskovat ainakin hänen muhkeassa takapuolessaan näkyvän plastiikkakirurgin kädenjäljen.
5. Kim Kardashianin uskotaan myös ottaneen peppuimplantit, mutta tosi-tv-tähti on kiistänyt huhut plastiikkakirurgiasta. Hän jopa röntgenkuvautti takamuksensa julkisesti todistaakseen, ettei siellä ole ylimääräisiä aineita.
6. Lil’ Kimin kasvot ovat muuttuneet dramaattisesti, mutta nainen kiistää käyneensä leikkauksissa. Ennen ja jälkeen -kuvat saattavat kuitenkin naisen vakuuttelut epäilyksen alaisiksi.
7. Kylie Jenner on myöntänyt ottaneensa huuliinsa täytettä, mutta hänen uskotaan myös ottaneen rinta- ja peppuimplantit.
8. Laulaja Barry Manilowin uusi ulkomuoto sai monet epäilemään, että hän on käynyt kirurgin veitsen muokattavana. Mies näyttää nykyään hyvin muoviselta.
9. Heidi Montag tähditti MTV:n realitysarjaa Hills, ja hänen kerrotaan käyneen kauneusoperaatioissa ainakin 27 kertaa. Naista tuskin tunnistaa samaksi ihmiseksi, joka hän oli ennen operaatioita. Myöhemmin nainen poistatti rintaimplanttinsa ja kertoi katuvansa kauneusoperaatioitaan.
10. Edesmennyt koomikko Joan Rivers tunnetaan lukuisista plastiikkakirurgisista operaatioistaan. Nainen vitsaili käyneensä niin monessa operaatiossa, että hänen kuoltuaan hänen ruumiinsa lahjoitetaan Tupperwarelle.
11. Janice Dickinson oli aikanaan kuuma nimi mallimaailmassa. Nainen yritti taistella ikääntymistä vastaan menemällä veitsen alle, mutta sai lopputuloksena muovisen näköiset kasvot.
12. Mob Wives -realitysarjasta tunnettu Big Ang muokkasi ulkonäköään niin paljon, että hän näytti muuttuvan toiseksi ihmiseksi. Hän ei koskaan salaillut operaatioitaan, ja oli tyytyväinen ulkonäköönsä. Nainen menehtyi syöpään vuonna 2016.

Video: YouTube / Tempt


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.