Näiden 7 syyn takia vedät puoleesi vääriä ihmisiä

Oletko deittailut paljon vääränlaisia ihmisiä, jotka eivät sovikaan sinulle? On siis aika muuttaa tapoja, joiden takia et löydä kenties sitä oikeaa.
Huffington Post -lehti on antanut jokaiselle sinkulle 7 neuvoa, minkä takia he vetävät puoleensa vääriä ihmisiä. Ovatko nämä syyt tuttuja?
1. Kuvailet itseäsi deittipalveluissa sellaiseksi, mitä et oikeasti ole. Muista olla rehellinen!
2. Rakennat hurjat pilvilinnat henkilöstä jo ennen kuin olette edes tavanneet – ja taas joudut pettymään.
3. Minäpuheesi on negatiivista: Kerrot jatkuvasti itsellesi, että et ansaitse rakkautta etkä edes deittejä. Jos tällaisilla tunnetiloilla menet treffeille, ovat deitit useasti jo valmiiksi täysi katastrofi. Muista keskittyä omiin positiivisiin puoliisi ja tsemppaa itseäsi – lopeta siis itsesi haukkuminen heti!
4. Etsit jatkuvasti Prinssi Täydellistä. Toki ansaitset korkeat standardit, mutta kukaan ei ole täydellinen. Avaa mielesi ja tutustu laajemmin uusiin ihmisiin – voit yllättyä, mitä kaikkea löydätkään!
5. Olet liian kärsimätön. Älä mieti heti pahinta, jos deittisi ei tekstaile sinulle tai soita heti deittien jälkeen. Anna kaikelle aikaa ja nauti ajasta, jonka vietät uusien ihmisten kanssa.
6. Toistat elämääsi jatkuvasti myös uusien ihmisten kanssa. Älä jää aina samoihin suhdekaavioihin, vaan opi uusia juttuja. Jos edelliset suhteesi ovat kariutuneet, voit ottaa niistä jopa opiksi. Mieti, mitä kaikkea tekisit paremmin uudessa suhteessa ja kuinka haluaisit elää oikeasti toisen kanssa.
7. Etsit ihmistä, jonka tarvitset, et ihmistä, jonka haluat. Älä ajaudu suhteeseen vaan sen takia, että tarvitset juuri nyt uutta suhdetta. Anna itsellesi aikaa löytää se ihminen, joka sulattaa sydämesi ja johon rakastut oikeasti.
Lähde: HuffingtonPost
Artikkelikuva: Pixabay


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.