Näin kuuluisat julkkikset ovat ikääntyneet – upeat vertauskuvat ennen ja nyt!

Paluu muistojen tielle! Sylvester Stallone, Bruce Willis, Jack Nicholson, Rick Astley, Kylie Minogue ja monet muut kuuluisat julkkikset upeissa valokuvissa.

Vuosikymmenet vierivät ja ikää tulee, mutta charmi lisääntyy ja muistot ovat ikuisia. Alapuolella upeita otoksia tunnetuista ihmisistä, kun he poseeraavat nuoremman itsensä kanssa samassa kuvassa.

1. Alicia Beth Moore, taiteilijanimeltään Pink, on kymmeniä miljoonia levyjä myynyt yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä ja näyttelijä. 39-vuotias Pink on kolminkertainen Grammy-voittaja ja MTV Music Awards -palkintoja on kuusi.

2. Bruce Willis on näytellyt yli 70 elokuvassa. Hänen kenties kuuluisin roolinsa on poliisi nimeltä John McClane Die Hard -elokuvissa. Willis on voittanut elokuvarooleistaan neljä Saturn Award -palkintoa.

3. Sylvester Stallone. Rambo– ja Rocky-elokuvat. Stallone on voittanut kolme Oscar-palkintoa – parhaasta miespääosasta, parhaasta miessivuosasta ja parhaasta alkuperäisestä käsikirjoituksesta.

4. Rick Astley. Mikäli seurasit YouTubea 2010-luvun vaihteessa, törmäsit suurella todennäköisyydellä Astleyn yhteen tunnetuimmista kappaleista ”Never Gonna Give You Up”, jota käytettiin videotoistopalvelun piilotettuna vitsinä.

5. Roger Federer, kaikkien aikojen menestyneimpiä tennistähtiä. Federerillä on yli 100 ATP-turnausvoittoa.

6. Kylie Minogue. Aloitti uransa näyttelijänä vuonna 1979 ja aloitti 80-luvun loppupuolella laulu-uran. Minoguen levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 80 miljoonaa kappaletta.

7. Jack Nicholson on voittanut Oscarin peräti kolmella eri vuosikymmenellä ja Oscar-ehdokkuuksia hänellä on ollut kaikkiaan yhdeksän. Kuvassa Nicholson kauhuelokuvassa The Shining – Hohto.

8. Harrison Ford. 76-vuotias näyttelijäveteraani tunnetaan etenkin Han Solon roolista Star Wars -elokuvissa ja monista Indiana Jones -elokuvista.

Lähde: Instagram / ardgelinck

Ylin kuva: Pixabay


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.