Nainen käyttää kuukautisverta kasvonaamiona: ”Saa ihoni hehkumaan”

Gabrielle Schlegel, 22, vihasi ennen kuukautiskiertoaan ja koki sen noloksi asiaksi, mutta nyt hän ilahtuu aina sen saapuessa.

Kanadalaistaiteilija levittää nyt säännöllisesti kuukautisverta kasvoillensa, koska sanoo sen saavan hänen ihonsa hehkumaan.

Schlegel käyttää kuukautisvertaan myös maalaamiseen.

Schlegel kertoi Daily Mailille nolostuneensa suuresti, kun hänen kuukautisensa alkoivat 13-vuotiaana.

– Valitettavan yleisten likaisuuden ja häpeän tunteiden lisäksi koin kuukautiseni teininä oikeaksi maanvaivaksi, nainen kertoo.

Schlegel kertoo, että kun hän sai teini-ikäisenä tamponia vaihtaessaan vahingossa käteensä verta, hän voi pahoin ja oli oksentaa. Lisäksi hän koki kuukautisten häiritsevän hänen urheilusuorituksiaan, kun vuoto laski energiatasoja.

View this post on Instagram

Sweet flow~ers! I have some exciting news…The Daily Mail has published an article about me and my journey in regards to yoni painting, mense~masks, and overall period positivity ~ and I have been a fountain of tears since. It has been such a beautiful opportunity to dive into the deepest and darkest shadows and traumas trapped within my being, and illuminate them into freedom to share with the World. The process has been all but easy and I am so grateful. The link to the article is posted within my bio if you are keen on giving it a read. Thank you to all of you beautiful souls who have gracefully received me and my art on this platform, giving me the courage to reach higher and deeper when it comes to creating art and sharing my truth. The journey continues, the healing is endless, and Love is only growing. 💗 Wishing you a wondrous day!

A post shared by Rosie M☾☾ns (@rosiemoons) on

Vuonna 2014 Schlegel näki Instagramissa verimaalauksia ja päätti itsekin kerätä omaa verta kuukautiskuppiin. Sitten hän alkoi käyttää verta maalaamiseen ja tekee niin edelleen. Hän nauttii taiteensa tekemisestä suunnattomasti ja juhlistaa maalauksillaan naisellisuutta sekä hedelmällisyyttä.

– On aika hauskaa luoda kauniita maalauksia jollakin, joka niin vahvasti mielletään ei-kauniiksi.

Hän alkoi käyttää kuukautisverta myös ihonsa hoitoon.

– Sen lisäksi, että se saa ihoni todellakin hehkumaan, kokemukseni mukaan se hoitaa aktiivisesti finnejä, koska siinä on kantasoluja ja monia ravinteita, jotka on tarkoitettu auttamaan sikiötä kehittymään, hän sanoo.

Schlegel haluaa esimerkillään auttaa tyttöjä ja naisia suhtautumaan positiivisemmin kuukautiskiertoon.

Lähde: Daily Mail

Kuvat: Instagram / Gabrielle Schlegel / rosiemoons


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.