Nainen ryntäsi puolialastomana jalkapallokentälle finaalipelissä – Instagram-tili räjähti seuraajista ja hakkeroitiin heti perään

Jalkapallon Mestarien Liigan loppuottelussa nähtiin harvinainen tilanne, kun nurmikentälle pääsi livahtamaan todella niukasti pukeutunut nainen.

Kinsey Wolanski, tunnetun venäläis-amerikkalaisen YouTube-tähden Vitalij Zdorovetskijn tyttöystävä, päätti repäistä oikein kunnolla ja ryntäsi jalkapallokentälle varsin paljastavassa mustassa uimapuvussa, joka mainosti Zdorovetskijn aikuisille suunnattua pilavideosivustoa.

Zdorovetskij on pari vuotta sitten tehnyt yhteistyötä myös Duudsonit-ryhmän Jarno Laasalan kanssa.

Kurvikas kaunotar ehti kirmata reilusti yli puolen kentän mittaisen matkan ennen kuin hän pysähtyi ja turvamiehet saivat hänet kiinni. Tempaus oli onnistunut, sillä Wolanskin Instagram-tili suorastaan räjähti tilaajien määrästä, kun katsomossa istunut Zdorovetskij julkaisi videon kanavallaan heti tuoreeltaan.

Wolanski ilmoitti Twitterissä, että hänen Instagram-tilinsä seuraajamäärä kasvoi yhdessä yössä 2,5 miljoonaan, mutta sitten tili yllättäen katosi, koska se hänen mukaansa hakkeroitiin.

Alla kuvia Wolanskin tempauksesta.

Lähteet: Instagram, Twitter

Ylin kuva: Pixabay, muut kuvat: Instagram / Kinsey Wolanski Official Fan Page


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.