Nuori nainen vieraili kaikissa maailman maissa ennätysajassa

Yhdysvaltalainen Cassandra De Pecol on saanut valmiiksi valtavan urakan. 27-vuotias on ensimmäinen nainen, joka on todistetusti vieraillut jokaisessa maapallon suvereenissa valtiossa. Suvereeni valtio tarkoittaa maata, joka päättää itse omista asioistaan.
Cassandra De Pecol aloitti matkustamisen heinäkuussa 2015. 255 lentomatkaa myöhemmin urakka oli suoritettu. 196 valtiota käsittänyt matka vei häneltä aikaa 18 kuukautta ja 26 päivää.
Huikea reissu maksoi noin 200 000 euroa, mutta ison osan siitä kustansi erilaiset yhteistyökumppanit.
– Koulusta lähtien olen halunnut vierailla jokaisessa maailman maassa. Minua kiehtoi oppia jokaisesta kulttuurista, luonnollisesta elinympäristöstä ja uskonnosta. Halusin oppia mistä nämä ihmiset tulivat ja vielä tarkemmin mistä minä tulin, Cassandra kertoo.

Matkailu ei ollut pelkkää lomailua, vaan reissun aikana hän työskenteli rauhan lähettiläänä. Työhön kuului tavata matkan aikana 16 000 matkailualan opiskelijaa. Heidän kanssaan hän keskusteli vastuullisesta matkailusta ja taloudesta. Korvatakseen jättämäänsä hiilijalanjälkeä hän istutti puita viidessäkymmenessä maassa.
Matkaansa hän dokumentoi videoilla ja valokuvilla. Seuraavaksi tarkoituksena on matkasta koostaa kirja ja dokumenttielokuva.
Todisteet tehdystä matkasta ovat parhaillaan tarkastettava virkamiehillä. Kun ne hyväksytään, Cassandrasta tulee virallisesti nopein nainen, joka on vieraillut kaikissa maailman maissa.

Henkilön Cassie De Pecol | Official (@expedition_196) jakama julkaisu


Lähde: Daily Star
Kuvat: Cassandra De Pecol Instagram


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jä vastaus

Your email address will not be published.