Oho! Fazer lopettaa suosikkituotteensa valmistuksen: ”Tiedämme, että se on monien rakastama tuote”

Fazer kertoo tiedotteessaan lopettavansa suositun Dumle-tikkarin valmistuksen. Valmistus päättyy tämän vuoden maaliskuussa.

Dumle-tikkarit ovat olleet markkinoilla jo yli 60 vuoden ajan. Ensimmäinen tikkari valmistettiin vuonna 1945. Dumlesta muodostui nopeasti suosittu toffeemakeinen kun Fazer esitteli 1980-luvulla Dumle Toffee Caramel -suklaamakeisensa.

Tikkarin valmistus päättyy, koska tuotantolinjan tekninen elinikä on lopussa ja sitä on ollut haastavaa huoltaa ja korjata viime vuosina.

– Meille Fazerilla laatu ja tuotteiden ainutlaatuisuus ovat keskeisiä asioita. Tikkarin valmistamiseksi tarvittava käsityötaito ja resepti ovat yhtä ainutlaatuisia kuin itse tikkari, ja siksi niitä on vaikea korvata nykypäivän modernilla tekniikalla, kertoo Fazer Makeisten Suomen markkinointijohtaja Anne Repo.

– Tiedämme, että tikkari on monien rakastama tuote ja teemme kovasti töitä Dumle-tuotteiden valikoimamme kanssa. Jatkamme pyrkimyksiä kehittää ja löytää tapa tuottaa tikkaria jälleen tulevaisuudessa, hän jatkaa.

Dumle on ikoninen tuote niin Fazerin kotimarkkinoilla kuin kansainvälisestikin ja sitä myydään yli 30 markkinalla maailmanlaajuisesti.

Kuva: Fazer

Lue myös:

Suosittu radio-ohjelma loppuu koronan takia – juontajille potkut: ”Oon niin järjettömän surullinen”

Tältä suosikkijuontaja Susanna Laine näyttää Salatuissa elämissä: ”Täällähän alkaa ihmislapsi viihtyä”


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.