Olsenin kaksosten vaatemallisto lanseerataan syksyllä

Mary-Kate ja Ashley Olsen ovat suunnitelleet Bik Bokille kolme mallistoa, jotka saapuvat liikkeisiin ensi syksyn aikana. Ympäri maailman tunnetun tyylikaksikon suunnittelemiin mallistoihin kuuluu vaatteiden lisäksi laaja asustevalikoima.
Ensimmäinen liikkeisiin tuleva mallisto korostaa Mary-Katen ja Ashleyn omaa persoonallista, kerrospukeutumista suosivaa tyyliä. Mallisto sisältää laadukkaita nahka- ja villatakkeja, pehmeitä angoraneuleita, ohuita silkki-, sifonki- ja trikoopaitoja sekä Never Denim -malliston Super Flex -kankaasta valmistettuja housuja. Lisäksi mallisto tarjoaa täydennystä asustekaappiin asennetta uhkuvalla koru-, laukku- ja huivivalikoimallaan.
Inspiraatiota yhteistyömallistoihin ovat antaneet Olsenin siskosten näkemykset tulevaisuuden muodista sekä pohjoismaalaisten trendsettereiden omaperäiset tyylit.
“Yhteistyö Bik Bokin kanssa on ollut erittäin hauskaa ja inspiroivaa. Suunnittelemissamme mallistoissa oma tyylimme sekoittuu sopivassa suhteessa näkemykseemme pohjoismaalaisten tyttöjen ja naisten tyyleistä”, Mary-Kate Olsen kertoo.
Suunnittelijakaksikko voitti viime vuonna arvostetun CFDA Womenswear designer of the year -palkinnon vaatemerkillään The Row.
“Mary-Kate ja Ashley ovat nuoria ja lahjakkaita suunnittelijoita, jotka inspiroivat omalla pukeutumisellaan kaikenikäisiä tyttöjä ja naisia ympäri maailmaa. On ollut todellinen ilo työskennellä siskosten kanssa, emmekä malta odottaa, että saamme mallistot liikkeisiimme ja asiakkaidemme ulottuville”, Bik Bokin markkinointijohtaja Martin Lien sanoo.
Bik Bokin ja Olsenin kaksosten ensimmäinen yhteistyömallisto tulee myyntiin Suomessa 8.8.2013 kello 18. Mallisto saapuu Helsingin Kampin ja Itiksen, Vantaan Jumbon, Tampereen Koskikeskuksen ja Turun Kultatalon Bik Bok -liikkeisiin. Malliston vaatteiden hinnat vaihtelevat 24,95 euron trikoopaidoista rajalliseen erään 499,95 euron nahkatakkeja.
olsens_style1

Janne ”Nacci” Tranbergin hurja tarina - lue e-kirja ilmaiseksi!
Janne ”Nacci” Tranbergin hurja tarina - lue e-kirja ilmaiseksi!