Paris Hilton pyysi tuoksuneuvoja – Helena-Reetin vastaus yllättää

Amerikkalainen suihkuseurapiirijulkkis Paris Hilton julkaisi itsestään Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa 18 omaa nimeään kantavan parfyymipullon ympäröimänä. Kuvan yhteyteen Hilton kirjoitti englanniksi: ”Kilpailun aika – vuoden 2016 ensimmäinen kilpailu. Parhaan uuden tuoksukampanjan, parfyymin nimen, pullon ja mainoskuvan luoja voittaa laatikollisen tuoksujani, asustetarvikkeita ja käsilaukkuja.”
Metropoli.net kysyi Twitter-julkkis Helena-Reet Ennetiltä, mitä mieltä hän on Paris Hiltonin parfyymeista ja uudesta kilpailusta.
– Rakastan Paris Hiltonia. Rakastan häntä oikeasti todella paljon! Hän on niin hurmaava ja energinen tyttö ja muodostaa todellisen superpariskunnan suomalaisen poikakaverinsa kanssa… Mutta oikeasti… En pidä hänen parfyymeistään. Tarkemmin sanoen ne kaikki ovat suorastaan pelottavan kamalia! Hän on niin kaunis, rakastettava ja vaikutusvaltainen tyttö – miten hän on voinut kehittää niin huonoja tuoksuja? Eihän sen pitäisi olla edes mahdollista. Miten ihmeessä? En todellakaan ymmärrä… Hän taitaa ymmärtää sen itsekin ja oli jo korkea aika pyytää apua!
– En kuitenkaan usko, että joku sattumanvarainen ihminen voisi auttaa häntä tässä asiassa… Kyllä, nimellä ja parfyymeilla voi saada jotain pientä kuplintaa aikaan, mutta tällaiset pikkupalkinnot eivät tule antamaan hänelle sellaisia tuloksia, joita hän suorastaan epätoivoisesti tarvitsisi. Parfyymiala on hyvin herkkää bisnestä, joka vaatii vankkaa kokemusta ja paljon enemmän kuin korkealuokkaisen nenän! Jos haluat menestyä, on parempi luottaa ammattilaisiin. Jos minulla olisi hänen mahdollisuutensa, käyttäisin vain parhaita mahdollisia neuvoja – apua sellaisilta tahoilta kuin Chanel, Dior, Hermès, Clive Christian, Jean Patou, Caron, Annick Goutal tai Oscar de la Renta. Pyrin aina yhteistyöhön parhaiden kanssa, ja tämä on neuvoni myös hänelle… Jos sinulla on siihen mahdollisuus etkä silti tee sitä, haaskaat aikaasi! Muotiala kaikkine sektoreineen on nykyisin mitä vaativinta bisnestä. Ja huono parfyymi on pahempi asia, kuin ei parfyymia lainkaan!
– Olet hämmästyttävän upea ja erittäin vaikutusvaltainen tyttö – noudata niitä standardeja joihin sinulla on mahdollisuus… älä mene riman alta!
Helena-Reet Ennet on suosittu kansainvälinen Twitter-julkkis, bloggaaja ja Ohmygossip-sivustojen kehittäjä.
helena-reet-ennet-8
Lue myös:
Näin juhlin uutta vuotta
Glamourmalli Bellanova: Helena-Reet antoi minulle itseluottamusta
Rikkaimmat ovat kovimpia säästämään
Helena-Reet Ennetin ystäväpiirissä maailman rikkaimpia miehiä
Linnea Aaltosen Japanin-matka liikutti minua
Tämä on hyvän parisuhteen salaisuus
Kerro ideasi muillekin, tarvittaessa yhä uudelleen
Tämän takia Helena-Reet haluaa ostaa yksityissaaren
Suomen media tarvitsee uudistuksia ja uutta verta
Aion hankkia vene- ja lentoluvan
Olen varsinainen ideasampo
Suomen media ylitti rajan Henna Kalinaisen kohdalla
Harkitsen merkittävää yhteistyötä USA:ssa
Helena-Reet Ennet on nimetty maailman toiseksi parhaaksi bloggaajaksi
Viihdetoimittaja Helena-Reet: Ensi viikolla Ruotsiin juhlimaan kuninkaallisia häitä
Tunnettu bloggari Helena-Reet: Naiset jahtaavat miestäni
Hennan seksikkäät uudet kuvat
Huippubloggari Helena-Reet: Ensin he nauravat, sitten kopioivat
Suosikkibloggari Metropolille: Olen Hugh Hefnerin hyvä ystävä


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jä vastaus

Your email address will not be published.