Plastiikkakirurgin väite: Kylie Jenner on syypää nuorten naisten kauneusoperaatioihin

Tosi-tv-tähti Kylie Jenner on monen nuoren naisen esikuva, jonka tyylivalinnat niin pukeutumisen kuin meikkaamisen suhteen ovat aina tarkkailun kohteena.
Myös Jennerin kauneusoperaatiot ovat nousseet puheenaiheeksi. Hän on myöntänyt käyneensä plastiikkakirurgin pakeilla muokkaamassa huuliaan ja puhui aiheesta jo vuonna 2015 Keeping Up With the Kardashians -sarjan jaksossa.
Plastiikkakirurgi Simon Ourianista on tullut suosittu sen jälkeen, kun Kylie Jenner ja hänen siskosa Kim Kardashian alkoivat käydä hänen vastaanotollaan. Ourianista on myös tullut sometähti, sillä hänellä on Instagramissa lähes kaksi miljoonaa seuraajaa. Nyt Jennerin plastiikkakirurgi on antanut naiselle kunnian siitä, että nuoret naiset hakeutuvat yhä useammin vastaaviin kosmeettisiin operaatioihin, kuin mitä Jennerille on tehty.
– Kun hän alkoi ensimmäistä kertaa puhua kosmeettisista operaatioista, joita hänelle on tehty, näin että nuorten naisten keskuudessa syntyi trendi. He haluavat näyttää kauniimmilta pyytelemättä sitä anteeksi. Aivan kuin Kylie olisi yksin antanut koko sukupolvelle mahdollisuuden parempaan versioon heistä itsestään, Ourian selittää.
Ourian kertoo operoineensa lukuisia julkisuuden henkilöitä, mutta harvat puhuvat operaatioistaan julkisesti. Hän kiittää Jenneriä siitä, että tämä on rikkonut kosmeettisiin operaatioihin liittyviä tabuja.

Lähde: People


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.