Poliisi lauloi vanhalle naiselle – kamera tallensi hellyttävän hetken

Utahissa Yhdysvalloissa koettiin hellyttävä hetki, kun poliisi Kristian Johnson sai tehtäväkseen mennä auttamaan vanhaa sokeaa naista.
Shirley Hardmanin mikroaaltouuni reistaili ja hän pelkäsi, että vioittunut laite voi sytyttää talon tuleen. Poliisi ei yleensä auta ihmisiä korjaamaan kodinlaitteita, mutta Hardmanin tapauksessa Johnson päätti tehdä poikkeuksen. Tarkistettuaan mikron poliisi kysyi, voiko hän olla vielä avuksi ennen kuin lähtee.
Nainen esitti yllättäen kysymyksen, voisiko Johnson laulaa hänelle. Hieman hämmentynyt poliisi sanoi, että hän ei ole kovin hyvä laulaja. Johnsonin tajuttua, ettei Hardman päästä häntä ulos ennen kuin hän on laulanut, alkoi poliisi laulaa kappaletta ”You Are My Sunshine”. Kaikki tallentui poliisin vartalokameralle.
– Hän oli asianajajana 15 vuotta Las Vegasissa, mutta halusi aina poliisiksi. Lopulta hän vaihtoi ammattia ja onneksi hän tuli töihin meille, kehui poliisipäällikkö Tyson Budge.
– Hän on uskomaton mies eikä ollenkaan tyypillinen poliisi. Hän on hyvä ihminen ja yksi minun suosikeistani, jatkoi Budge.
Kristian Johnson on nimetty myös vuoden poliisiksi.

Lähde: LifeDaily
(Kuvituskuva ei liity artikkeliin.)


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!
Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!