Poliisi tutkii väkivaltaisten ”Tinder-rikosten” sarjaa – ei kerro vielä tarkkaa uhrimäärää

Satakunnan Kansa uutisoi Lounais-Suomen poliisilaitoksella olevan tutkinnassa huolestuttavia piirteitä saanut väkivaltarikosten sarja. Tutkintakokonaisuudessa epäillyt rikokset ovat kohdistuneet naisiin.

Erikoisia rikoksista tekee se, että useista väkivaltarikoksista epäilty mies on saanut ennalta tuntemattomiin uhreihinsa yhteyden hyödyntämällä erilaisia sosiaalisen median palveluita, kuten deittisovellus Tinderiä.

– Poliisilla on tutkinnassa tapaus, jossa on epäiltynä noin 40-vuotias porilainen mies. Hänen epäillään syyllistyneen useisiin naisiin kohdistuneisiin väkivaltarikoksiin. Törkeimpänä rikosnimikkeenä on kirjattu törkeä pahoinpitely, tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Hanna Lindblad vahvistaa Satakunnan Kansalle.

Poliisi on ottanut kiinni väkivaltarikoksista epäillyn miehen. Epäiltyjä väkivallantekoja on tapahtunut Satakunnan alueella. Viimeisimmät Porissa sijaitsevassa yksityisasunnossa. Poliisi ei kerro tarkkaa uhrien määrää tutkinnan ollessa vielä alkuvaiheessa.

– Poliisi epäilee, että miehellä on enemmän uhreja, kuin poliisilla on nyt tiedossa. Meillä on epäilys, että uhreja voi olla eri puolilta maata, rikoskomisario Lindblad sanoo.

Poliisi pyytää yhteydenottoja henkilöiltä, joilla saattaa olla tietoja epäillystä rikossarjasta tai uskovat joutuneensa miehen uhreiksi. Yhteydenotot voi tehdä Lounais-Suomen poliisilaitoksen vihjepuhelimeen numeroon 050 456 4963.