Räikköstä uhkaillaan väkivallalla?!

Tämän päivän Iltalehdessä julkaistiin Mattiesko Hytösen kolumni, jossa Hytönen kertoo koko kansan formulakuski Kimi Räikkösen puristelleen Hytösen tyttöystvän pyllyä. Kolumnissaan Hytönen kertoo, miten hän olisi suhtautunut asiaan, jos olisi saanut tietää asiasta kyseisenä iltana.
”Jos minä olisin saanut tietää puristelusta tapahtumailtana, Lotus olisi joutunut keksimään selityksen sille, miksi Räikkönen ei pysty osallistumaan Belgian GP:hen. Ja Suomi-pojan ennätyksellinen pisteputki olisi katkennut”, Hytönen uhoaa kolumnissaan.
Jää nähtäväksi mahtuvatko Räikkönen ja Hytönen vielä samaan ravintolaan jatkossa.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

 • 60€ pelirahaa
 • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
 • Bratislavan kasinomatkan arvonta

4 Kommenttia
 1. paavo sanoo

  naurettava uhoaja..jos ja jos…

 2. Hytö sanoo

  Apuvaa!!! 😀
  Mattieskolla ei taida olla lääkitys kohdallaan. Pappa luulee itsestään liikoja. Pistä vaan se hakemus sinne vanhainkotiin niin kyllä se siitä.

 3. PP sanoo

  Hyvä M-E
  Tyttöystäväsi on ihan yhtä kaunis kuin sinäkin, pikku menninkäinen. En usko, että Kimii olisi niin kännissä että erehtyisi puristelemaan tyttöystävääsi. Lisäksi olet säälittävä kääpiö, enkä usko että edes pystyisit ”vetämään turpaan” Kimiä, tai kovinkaan muuta. Kuvittelet aika suuria itsestäsi.
  Lääkitys voi auttaa hallusinaatioiden poistoon sekä agressioihin. Käänny ihmeessä ammattilaisen puoleen, oikealla lääkityksellä sinustakin tulee lähes normaali.
  PS. Ettepä te kai tätä julkaise kun tämä kritisoi Teitä

 4. kimimerkki sanoo

  Ha!
  Matti-esko olisi saanut pataan Maailmanmestarilta ennen kun olisi ehtinyt edes koskea.
  Kimi on erittäin kovassa kunnossa niinkuin huippu-urheilijan kuuluu ollakin.

Jä vastaus

Your email address will not be published.