Realitytähti virtsasi uimahallin kiukaalle, sai porttikiellon – teki saman uudelleen!

Realitytähti Antti Kurhinen paljasti blogissaan saaneensa peräti kaksi porttikieltoa Sysmän uimahalliin kiukaalle virtsaamisen takia.
Tapahtumat sijoittuvat aikaan, jolloin Kurhinen oli sanojensa mukaan ”nuori, villi ja vi*unmoisen vallaton”. Ensimmäisellä kerralla uimahallin kiukaalle virtsaamisesta tuli kuukauden porttikielto, mutta kun nuori Antti ei oppinut virheestään ja teki saman uudelleen, hänelle napsahti puolen vuoden porttikielto. Siinä vaiheessa uimisesta innostunut nuorukainen lopulta ymmärsi, mitä oli tullut tehtyä.
– Sen jälkeen opin ettei enää pissimistä kiukaalle, koska rakastin salia ja uimista, sekä sehän hais saatanan pahalta, eikä lähtenyt se haju ihan hetkes pois :D!

Kurhinen oppi läksynsä ja liikuntaharrastus jatkui ilman sen enempiä kommelluksia. Miehellä on nyt uusi työpaikka Helsingissä liikuntapaikanhoitajana, jossa hän viihtyy hyvin ja joka nostaa hänelle mieleen mieluisia muistoja.
– Pakko sanoa, että olen tykännyt siitä aika paljon ja viihtynyt erittäin hyvin :). Se on todella leppoisaa, mutta ajoittain myös aika vaativaa kun kovat pakkaset ja pitää jäädyttää. Oikeastaan tää duuni sopii mulle paremmin kuin hyvin :). Mä muistan jo silloin aikoinaan, kun olin käymässä 9 luokkaa loppuun Sysmässä, niin minun piti oppisopimuksella mennä opiskelee liikuntapaikanhoitajaksi Sysmän palvelutalolla sijaitsevaan kuntosaliin/uimahalliin.

Lue koko kirjoitus Antti Kurhisen blogista!
(Ylemmässä kuvassa Sysmän palvelutalon uimahalli)
Kurhisen kuva: Antti Kurhisen kotisivut