Robbie Williams hämmensi somessa äitienpäivävideollaan

Musiikkimaailman supertähti Robbie Williams juhlisti eilen Englannissa vietettyä äitienpäivää julkaisemalla Facebook-tilillään muutama vuosi sitten kohua herättäneen videon vaimonsa synnytyssalista, jossa Williams laulaa ja tanssii iloisena vaimolleen, joka ei näytä kovin tyytyväiseltä.
Videon yhteyteen Williams kirjoitti: ”Hyvää äitienpäivää kaikille mahtaville äideille ympäri maailmaa, erityisesti tälle! 

Kuten videon alkuperäisen julkaisun aikaan vuonna 2014, katsojien reaktiot vaihtelivat jälleen hämmentyneistä ilahtuneisiin ja jopa suoranaiseen raivoon. Videolla Williams yrittää viihdyttää amerikkalaista vaimoaan Ayda Fieldiä tämän alkaessa synnyttää pariskunnan toista lasta. Synnytyskivuista kärsivä Field ei näytä vaikuttuvan esityksestä ja osa katsojista ei ymmärrä Williamsin temppua lainkaan, koska mies esittää iloisena omaa lauluaan tilanteessa, jossa hänen vaimonsa on kovissa kivuissa.
– Mielestäni tämä on mauttomin, itseään korostavin ja epätoivoisin video, mitä on koskaan tehty! eräs nainen raivoaa.
– Luulen, että jokainen nainen tässä tilanteessa tappaa sinut, toinen kommentoi.
Toiset puolestaan kuittaavat videon huumorilla ja sanovat sen olevan hauska rakkauden osoitus, jollaisesta he itsekin ilahtuisivat.
Kiista ja kohu video ympärillä jatkuu. Alle vuorokausi sitten Facebookissa julkaistua videota on katsottu jo 1,1 miljoonaa kertaa. Se on saanut 58 000 reaktiota ja 4 400 kommenttia.
Suurimmassa osaa maailmaa, myös Suomessa, äitienpäivää vietetään tänä vuonna 13.5.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.