Roope Salminen avautuu vaikeasta äitisuhteestaan Minna Turuseen: ”Hän joko itse uskoo siihen tai sanoo niin ulos päin”

Näyttelijä Roope Salminen aloitti aiemmin tällä viikolla Kolme käännekohtaa -podcastin. Ensimmäiseksi vieraakseen hän sai palkitun radiojuontajana ja televisiokasvo Veronica Verhon, jonka kanssa hän pääsi keskustelemaan perhesuhteista. Hän puhuu podcastissa avoimesti vaikeasta suhteestaan äitiinsä, näyttelijä Minna Turuseen.

– Mulla on oman biologisen äitini kanssa sellainen tilanne, että meidän välimme eivät myöskään ole maailman yksinkertaisimmat. Minua on kaikista eniten aikuisena ahdistanut hänen esittämä narratiivi, että hänen lapsensa on hylännyt hänet. Hän on joki itse uskoo siihen tai sanoo niin ulos päin.

– Olen käynyt terapiassa ja käsitellyt asioita. Ajattelen, että jos vanhempana ajaa vanhemman ja lapsen välisen suhteen sellaiseen tilaan, että se menee rikki, niin vastuu on vanhemmalla.

– Minun on isänä vaikea kuvitella tilannetta, missä mun lapsi tekisi jotain sellaista, että mä en pitäisi häneen yhteyttä ja toteisin myöhemmin, että lapsi sinä hylkäsit minut. Se tuntuu todella kaukaiselta ajatukselta.

Roope Salmisen äiti Minna Turunen muistetaan muun muassa elokuvista Umur, Vares – yksityisetsivä ja televisiosarjoista Ruusun aika, Tuliportaat ja Salatut elämät. Roopen isä on näyttelijä Eppu Salminen.

Minna Turunen Vares-elokuvan ensi-illassa elokuvateatteri Maximissa vuonna 2004. Kuva AOP

Lue myös:

Mitä tapahtui Minna Turuselle? Löytyi tajuttomana verilammikosta: ”En muista mitään”

Podcast: Roope Salminen avautuu saamastaan rikostuomiosta: ”Minulla on velvollisuus oppia tästä”

Roope Salminen avautuu podcastissa alkoholismistaan: ”Join niin paljon, että sammuin kissanhiekkalaatikkoon”

 


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.