Sampo Kaulanen joutui pitkälle sairauslomalle” ”Mieli ei kestänyt tämän pidemmälle”

Televisiosta tuttu kyläkauppias Sampo Kaulanen on julkaissut Facebookissa kuvan sairauslomatodistuksessa. Hän on joutunut sairauslomalle vaikean stressireaktion takia.

– Kuppi nurin ja neljän viikon sairausloma. Ei se vaan mieli kestänyt tämän pidemmälle. No.. lepoa ja koitamme siiten uuestaan, Sampo kirjoittaa sivuilleen.

Sampo on puhunut aiemmin avoimesti kärsivänsä mielenterveysongelmista.

– Minulla on todettu tarkkaavaisuushäiriö ja adhd, mutta kaksisuuntaisen mielialahäiriön takia en ole halunnut käydä lääkärissä, koska en halua aloittaa lääkitystä. Olen kärsinyt pahasta alkoholi- ja lääkeriippuvuudesta, joita en halua enää kokea. Pelkään jääväni uudelleen lääkekoukkuun, jos aloitan lääkityksen, Sampo kertoi Seiskalle vuonna 2017.

”Minulla on perhe ruokittavana”

Sampo avautui viime viikolla median tavasta uutisoida kyläkauppiaan jakamista osingoista. Aiemmin uutisoitiin Kaulasen jakavan 100 000 euron osingot. Uutisointi linkittyi vahvasti myös Kaulasen Ylläksellä sijaitsevan Jounin Kaupan saamaan samansuuruiseen Business Finlandin koronatukeen.

Sampo julkaisi Instagramin Stories-osiossa varsin kiihtyneen kannanoton asian uutisointiin.

– En pysty uskomaan, että joudun perustelemaan näitä. Minulla on perhe ruokittavana ja lainoja lyhennettävänä, ja on tässä putiikissa muitakin omistajia kuin meikäläinen.

– Tuloveroja maksettiin 100 tonnia ja 1,2 miljoonaa palkkoihin. Koronasta huolimatta en ole investoinut koskaan näin paljon, riskillä vedetään, kyläkauppias kertaa.

Lue myös:

Sampo Kaulanen raivoaa osinkouutisoinnista: ”Vi**tu, jättäkää minut rauhaan!”

Sampo Kaulanen avautuu vakavista masennuskausistaan: ”Itsemurha on käynyt mielessä”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.