Tunnetun mediapersoonan Sara Chafakin isoäiti, setä ja täti ovat joutuneet auto-onnettomuuteen. Chafak kertoo asiasta oman Instagram-tilinsä Stories-osiossa.

Chafak on julkaissut tilanteesta otetun kuvan, jossa näkyy pahasti kolaroinut auto. Autossa on syviä lommoja, ja sen tuulilasi on rikkoutunut sirpaleiksi. Kuvasta päätellen onnettomuus on ollut vakava.

– Jos joku ikinä unohtaa tai vaikka miettii että ”julkkisten elämä on niin täydellistä” ja että miten meille ei koskaan käy mitään ikävää, niin tässä tänään noin tunti sitten mulle soitettiin, että mun mummi ja hänen kaksi lasta (setä ja täti) olivat auto-onnettomuudessa ja ovat nyt matkalla ambulanssilla sairaalaan, Chafak kirjoittaa Instagramissa.

Julkaisunsa yhteydessä Chafak kertoo, että hänen vuotensa on ollut tähän mennessä hyvin raskas. Hän on menettänyt lyhyen ajan sisällä sekä vaarinsa että enonsa.

– Tämä vuosi ollut omalla kohdalla muutenkin kovin omituinen ja erittäin raskas jo tähän asti vaarin ja enon kuoleman jälkeen, Chafak toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Chafak toivoo, että hänen sukulaisensa selviäisivät onnettomuudesta hengissä.

– Toivon vain sydämeni pohjasta että he ja etenkin rakas ja ainoa elossa oleva mummini selviäisi tästä koettelemuksesta!

– Elämä on niin hauras, koskaan ei voi tietää mitä huominen tuo tullessaan. Joten eletään joka hetkessä täysillä, Chafak summaa.

Lue myös:

Sara Chafak menetti jälleen ajokorttinsa – ajoi rajua ylinopeutta: ”Tällaista tekoa ei voi oikeuttaa”

Sara Chafakin somevideo aiheutti kiusaamiskohun – näin hän vastaa: ”Aina ei tarvitse olettaa pahinta”