Seiska: Kuolemansairas Janita Lukkarinen avautuu traagisesta menetyksestään – ”Synnytin lapseni kuolleena”

Syöpäsairas tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen kertoo tänään ilmestyneelle Seiska-lehdelle kokeneensa traagisen menetyksen yhdeksän vuotta sitten. Hän olisi äiti, jos ei olisi kokenut keskenmenoa.

– Synnytin tyttäreni, kun olin 18-vuotias. Hän syntyi kuolleena viikolla 16+5, Janita kertoo lehdelle.

Muistolehtoon haudattu lapsi sai nimekseen Janelle Julia Isadora. Sairaus on saanut Janitan miettimään kokemaansa menetystä. Hän toteaakin lehdelle, että nyt joku on odottamassa häntä taivaassa.

– Lapseni on vastassa, kun menen sinne.

Täti toimii omaishoitajana

Muun muassa Martina ja hengenpelastajat -sarjasta tuttu Janita on taistellut vuosia imusolmukesyöpää vastaan. Lääkärit sanovat viime kesänä, että mitään ei ole enää tehtävissä, koska kasvaimet ovat levinneet keuhkoihin.

— Lääkäri sanoi, että minut lääkitään viimeisinä hetkinäni niin hyvin, että menen koomaan enkä tunne ollenkaan kipua.

Janitalle ennustettiin vuodenvaihteessa vain muutamia viikkoja elinaikaa, ja on ihme, että hän on vielä elossa.

Viime keväänä Janita pääsi heikentyneestä voinnista huolimatta Terhokodin saattohoidosta kotihoitoon, mutta joutui kovien kipujen takia sairaalaan viime kesänä.

— Lääkäri käy päivittäin ottamassa verikokeita ja tarkkailemassa vointiani. Toivon, ettei minun tarvitse palata enää hoitokotiin kuolemaan, vaan saisin nukkua pois omassa sängyssäni. Se on toiveeni.

Tuoreen Seiskan mukaan hän on taas kotihoidossa, ja hänen omaishoitajanaan toimii Mervi-täti.

View this post on Instagram

Syövän monet kasvot ✨ Kuten varmasti useimmat teistä muistaa, sain alkuvuodesta tosi rankat kortisonihoidot, jotka menivät hieman överiksikin, eikä hoitoa pyynnöistäni huolimatta lopetettu, painoa kertyi lähemmäs 💯kg. Koin etten ollut omassa kropassani ja kärsin tuosta todella paljon, kun ymmärsin tilanteen vakavuuden, tuosta alkoi todelliset terveydelliset vaivat syövän päälle. ✨ Pääsin kotihoitoon, kun olin aivan loppu jatkuvaan kortisonin piikittelyyn suoraan suoniin ja vaadin päästä pois, koska tilanteeni ei siellä ollessa muuttunut omalla tavallaan oletetusti, eli en nukkunut pois, kuten oli ennustettu tapahtuvaksi jo vuodenvaihteessa. ✨ Olen siis kotona saattohoidossa, tietenkin sairaalareissuja on kertynyt matkan varrelle, mutta mikä tärkeintä, pääsin lähemmäs lähimmäisiäni, vaikka tämä kaikki on tietenkin heille todella raskasta nähtävää, mutta mikään ei silti korvaa yhdessä vietettyä aikaa. ✨ Vietin hiljaiseloa, koska elämäni koostui oksentamisesta, nukkumisesta ja järkyttävistä kivuista, joita en halunnut jakaa, koska tuskani on aitoa🩸, se on kuin helvetti🔥, ja silti muutamat kipeät yksilöt kehtaavat vääristellä sanomisiani jatkuvasti. ”Olen saamassa vielä hoitoa, joka minut parantaisi”, isääni oli onniteltu näin, miettikää sitä sydänkipua, jota tästä aiheutui, kun ihmiset ovat niin kipeitä päästään, eivätkä jätä edes kuolemaa tekevän lapsen-tyttären-siskon perhettä rauhaan, vaan keksivät jatkuvasti uusia kipeitä valheitansa. ✨ Jokainen meistä on jonkun lapsi, vaikka et kiusaamisellasi satuttaisi kohdetta, niin sivulliset uhrit voivat kärsiä. Ja tämä on niin alhaisinta. ✨ Nyt kun olen ympäröinyt itseni vain positiivisuudella, sain tänäänkin kuulla, kuinka taistelija olen, olen selättänyt 💯sta kilosta takaisin melkein omiin mittoihin syöpää sairastaessa, kuinka taistelija olen, kun olen kävellyt saattohoitokodista jo kerran ulos, moni ei niin tee. Mä olen taistelija. 👑⚔️

A post shared by Janita Angelina Lionheart JLu (@juanitapupu) on

Lue myös:

Janita Lukkarinen vastaa Frederikin rajuihin syytöksiin: ”Olet täysin samaa kastia kuin nettikiusaajani”

Martina Aitolehti muistelee podcastissa traagisesti kuollutta siskoaan: ”Kympin tytöstä huumemaailman uhriksi”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.