Sofia Belórf julkaisi kuvan ”koronamuodistaan” – pehmeää ja vartalonmyötäistä

Sofia Belórfin oli määrä esiintyä eilen torstaina 26.3.2020 Vappu ja Marja Live -ohjelmassa. Tv-haastattelu kuitenkin peruuntui.

Ihmisten elämä ympäri maailmaa on muuttunut radikaalisti sen jälkeen, kun koronavirus alkoi levitä ja lopulta se julistettiin maailmanlaajuiseksi pandemiaksi. Suomessa kevät saa odottaa, kun hallitus määräsi ihmisiä etätöihin, jos mahdollista ja välttämään turhaa liikkumista sekä ihmiskontakteja. Siinä missä muutkin ihmiset, fitness-kaunotar Sofia Belórf on myös viettänyt rutkasti aikaa sisätiloissa koiransa Bambin kanssa. Hän julkaisi faneilleen Instagram-tilillään kuvan ”koronamuodistaan”. Kuvassa Sofialla on päällä rennot collegehousut ja ihonmyötäinen toppi.

– What should I wear to the livingroom today? Tukka takussa yökkäreistä päiväyökkäreihin..onko muilla muodostunut jo oma korona-lookki?

Sofia ei ole kommentoinut harmistuneille faneilleen miksi eilinen (26.3.) Vappu ja Marja Live -ohjelman haastattelu peruuntui.

– Voi kuinka olin odottanut sun eilistä tv esiintymistä. Tsemppiä sinne, yksi seuraajista kirjoittaa

– Se tulee vielä, Belórf vastaa

Niko Ranta-Aho tunnusti, sokki Sofialle

Keskiviikkona Sofian rakas Niko Ranta-Aho tunnusti lähes kaikki häntä vastaan nostetut syytteet valtavassa huumeoikeudenkäynnissä, Katiska-jutussa. Sofia Belórf on käynyt alusta asti ahkerasti Helsingin käräjäoikeudessa paikan päällä seuraamassa oikeudenkäyntiä, niin tälläkin kertaa, kun avopuoliso Niko tunnusti. MTV:n haastattelusta käy ilmi, että tunnustus tuli Sofialle täytenä yllätyksenä ja sokkina.

– Hän oli jotenkin vähän eri olonen tai jotenkin. Mä kyl tunnen hänet sen verran hyvin, että jotenkin vaistosin, et on jotain, jotain outoa, Sofia kommentoi heti tunnustuksen jälkeen MTV:lle.

– Aika miehekäs teko myöntää omat tekosensa. Olo on huojentunut, samalla myös järkyttynyt, samalla on huolissaan mitäs nyt sit tapahtuu. Mutta siinä mielessä ylpeä, että jos näin on tehnyt, niin ottaa siitä vastuun.

 

Lähde: MTV


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.