Miss Suomen toinen perintöprinsessa Noona Pölkki on sijoittanut 20-vuotiaasta lähtien sijoitusasuntoihin, mutta on siitä huolimatta tällä hetkellä itse koditon. Hänen on tarkoitus löytää asunto marraskuun aikana.

Mun kohdalla sanonta ”suutarin lapsella ole kenkiä” pitää todellakin paikkansa. Oon edelleen virallisesti koditon. Nyt kuitenkin tälle asialle on laitettava piste, joten päätin laittaa aikarajaksi tän kuukauden löytää itselleni uusi koti, Noona kirjoittaa entisestä sijoitusasunnostaan julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Hän pitää Etelä-Helsingissä sijaitsevien omistusasuntojen myyntihintoja korkeina.

Nää Etelä-Helsingin hinnat on lähtenyt ihan käsistä, mutta täytyy vaan hyväksyä nykyiset hinnat, jos haluan täällä vielä asua, hän kirjoittaa.

Peräti 12 sijoitusasuntoa omistanut Noona luopui omasta asunnostaan Miss Suomi -kilpailun aikana. Kodittomuutta on jatkunut nyt puoli vuotta.

– Minulla ei ole tällä hetkellä omaa kotia, koska en ole löytänyt mieluisaa asuntoa. Olen asunut kavereiden ja poikaystäväni luona. Haluan antaa aikaa sille, että löydän sopivan kodin itselleni. Uskon, että sen aika on Miss Suomi -kiertueen jälkeen. Tällä hetkellä koko omaisuuteni on muuttolaatikoissa, Noona kertoi elokuussa Metropolille.

Lue myös:

Perintöprinsessa Noona Pölkki esitteli kosovolaisen liikemiesrakkaansa: ”Tapasimme Tinderissä”

Miss Suomi -finalisti Noona Pölkki sijoittaa asuntoihin, mutta ajautui itse kodittomaksi: ”Tavarani ovat muuttolaatikoissa”