Tältäkö teatterit näyttävät, kun ne vihdoin avataan? – Berliner Ensemble näyttää mallia, kuinka avaamisen voi toteuttaa koronan leviämisen jälkeen.

Saksassa Berliinissä on jo valmistauduttu teatterien avaamiseen. Mutta sitä ei tulla tekemään ihan sillä tavalla kuin ennen. Suuri osa penkeistä on poistettu, jotta istumaan päästään muista katsojista tarpeeksi kauas. Näin on jo tehty Berliner Ensemble -teatterissa.

Osa penkeistä on vierekkäin, jotta päästään istumaan oman seuralaisen viereen. Siinähän ei olisi mitään järkeä, jos teatteriin tultaisiin yhtä aikaa, mutta istua pitäisi metrien päästä toisistaan. Penkkejä oli ennen 700 katsojalle, mutta nyt niitä on vain 200 kappaletta.

Tätä kuvaa avatusta teatterista on ehditty jo kommentoimaan Twitterissä. Osa on ihmeissään, mutta jonkun mielestä tämä on unelmien toteutus, koska nyt ei teatterissa tarvitse istua kenenkään vieraan ihmisen vieressä. Aika näyttää, että miten Suomessa toimitaan, ja toteutetaanko tätä samaa ideaa myös elokuvateattereissa tai muissa paikoissa, jossa on ennen istuttu ihan vierekkäin.

Lähde ja kuvat: Metro.co.uk 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.