Tämä uusi realitysarja on oikean elämän Nälkäpeli – raiskaukset ja murhat sallittuja!

Venäjällä ensi kesänä alkava realitysarja Game 2: Winter aikoo venyttää television ja ihmisten rahan ahneuden lakien ja moraalin tuolle puolelle.
Venäläinen miljonääri Yevgeny Pyatkovsky, 35, (kuvassa alla) on organisoinut järjettömältä kuulostavan realitysarjan, jossa kaikki on sallittua, jopa raiskaukset ja murhat!
Ohjelmassa 30 kilpailijaa jätetään oman onnensa nojaan Siperian karuun erämaahan. Yhdeksän kuukauttta kestävän selviytymishaasteen loppuun saakka pärjänneiden kesken jaetaan yli 1,5 miljoonan euron voittopotti.
evgeny_pyatkovsky
Kilpailun säännöistä voi luonnollisesti aiheutua Nälkäpeli-sarjan tyylisiä strategioita muita kilpailijoita vastaan. Mitä vähemmän selviytyjiä on jäljellä, sitä harvempi on jakamassa voittopottia. Kilpailun säännöt mainitsevat erikseen, että tuotanto ei ota vastuuta mistään kilpailijoiden toiminnasta. Kilpailijat joutuvat allekirjoittamaan sopimuksen, jossa he vahvistavat, että “Kaikki on sallittua. Tappelut, alkoholi, murha, raiskaus, tupakointi, mikä tahansa”.
game2-winter
Vaikka hengenvaaralliseen ohjelmaan kilpailijaksi pääseminen maksaa maltaita, tunku kisaan on ollut suurta. Älyttömän 157 000 summan pulittaminen siitä ilosta, että pääsee villipetojen ja muiden kilpailijoiden aiheuttamaan hengenvaaraan, puhumattakaan selviytymisestä ja metsästämisestä luonnon armoilla Siperiassa kuulostaa järjen vastaiselta, mutta tuotantoyhtiön mukaan kilpailuun on hakenut paljon ”ammattipelastajia, ammattikseen matkustavia, yrittäjiä, valokuvaajia, korukauppiaita, psykologeja sekä sellaisia, joilla ei ole mitään erityiskoulutusta”.
game2-winter-mies-lumi
Tulevat kilpailijat, jotka ovat julkaisseet YouTubessa videoita taidoistaan, tulevat väistämättä kohtaamaan muiden kilpailijoiden lisäksi karhuja, susia, käärmeitä ja yli 40 asteen pakkasia. Avukseen he saavat vain puukon ja ennen kilpailua järjestettävän erätaitokoulutuksen. Heidän täytyy itse metsästää ruokansa ja heitä kehotetaan varastoimaan saalistaan kylmän talven varalle.

Tuotantoyhtiö ei kanna vastuuta mistään, mitä kilpailijat tekevät.
– Kieltäydymme kaikista kilpailijoiden vaatimuksista ja syytteistä, vaikka heidät raiskattaisiin tai murhattaisiin. Meillä ei ole mitään tekemistä sellaisen kanssa, Pyatkovsky sanoo.
Kilpailijoilla ei ole muita vaatimuksia, kuin että heidän täytyy olla yli 18-vuotiaita, ”henkisesti tervejärkisiä” ja pystyä maksamaan 157 000 euron osallistumimaksu.
Selviytymiskilpailua seurataan vuorokauden ympäri 2 000:lla kiinteästi asennetulla kameralla, jotka sijaitsevat 2 225 eekkerin kokoisella alueella Siperia taigalla. Paikalla ei ole kuvausryhmää eikä lääkäreitä. Kilpailijoilla on mukanaan kannettava kamera, jossa on 7 tuntia kestävä ladattava akku.
Jos kilpailija päättää luovuttaa, hänellä on paniikkinappi, jota painamalla hänet haetaan pois kilpailusta. Napin painamisen jälkeen kilpailuun ei enää pääse takaisin. Tuotantoryhmä ei voi kuitenkaan pelastaa selviytyjiä välittömästä vaarasta, sillä kilpailupaikalle saapuminen kestää puoli tuntia helikopterilla.
Ohjelma alkaa 1. heinäkuuta 2017. Maailma jää pelonsekaisin tuntein odottamaan, mitä kauheuksia historian rankimmassa ja moraalisesti arveluttavimmassa realityohjelmassa tulee tapahtumaan.
Lähde: Siberian Times


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.