Teinitytön koskettava viimeinen viesti – 14-vuotias teki itsemurhan jouduttuaan seksuaalisen hyökkäyksen kohteeksi

14-vuotias Megan Hoyle päätti elämänsä Blackburnissa Englannissa viime talvena, koska masentui jouduttuaan 12-vuotiaana seksuaalirikoksen uhriksi.
Hoyle oli joutunut 17-vuotiaan pojan seksuaalisen ahdistelun kohteeksi, ja poika oltiin myöhemmin vangittu. Valitettavasti teko jätti nuoreen ikuiset arvet, joita mikään ei parantanut.
Ennen perheen mukaan niin eloisa, kaunis ja hauska tyttö masentui lopullisesti, kun kuuli hyökkääjänsä päässeen pienemmällä rangaistuksella kuin alunperin piti. Meganin mielestä rikoksen tehnyt poika pääsi pälkähästä.
Tyttö jätti jälkeensä sydäntäsärkevän viestin, jossa hän kertoi kehonsa, mielensä ja sielunsa olleen tuhottu. Ensin hän soitti hyvälle ystävälleen Christopher Cozenille, joka kuuli Meganin availevan pilleripakettia. Puhelun jälkeen Cozen sai vielä viestin, jossa luki:
”Jos olet saanut tämän viestin, on jo liian myöhäistä. Olen pahoillani.”
”Olen pahoillani, että rikoin lupaukseni ja että en ollut tarpeeksi vahva.”
”Olen pahoillani, että petin sinut kun olit peloissasi, mutta olin niin rikki.”
”Älä soita kenellekään, äläkä soita ambulanssia. Anna lääkkeiden vaikuttaa ja päästää minut rauhassa täältä pois.”
”Olin ennen vahva ja kaunis, mutta se tyttö kuoli 12-vuotiaana, kun hän (rikoksentekijä) tuhosi kehoni,  mieleni ja sieluni. ”
Sydäntäsärkevät viestit oli kohdistettu myös hänen siskolleen ja veljelleen. Megan myös pyysi anteeksi siltä, joka löytäisi hänen ruumiinsa, ja kaikkia niitä, joita hänen poismenonsa satuttaa.
Megan pyysi Cozenia kertomaan myös Meganin äidille, että hän on pahoillaan.
Tragedia tapahtui helmikuun 20. päivä, kun Megan kertoi äidilleen, että voi huonosti. Lopulta hänet löydettiin elottomana olohuoneen lattialta.
Lähde: The Sun
 
 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.