Tenet -elokuvan salamyhkäisyys kiinnostaa – onko elokuva kenties jatkoa Nolanin aiemmalle tieteiselokuvalle

Faniteoriat yhdistävät elokuvan Nolanin vuoden 2010 Inception -elokuvaan.

Ohjaaja Christopher Nolanin, 49, viimeisimmästä Tenet -elokuvasta on muodostunut varsinainen mysteeri. Elokuvan sisällöstä tiedetään varsin vähän, vaikka sen traileri on jo julkaistu.

Salamyhkäisyys on Nolanille enemmän kuin tyypillistä, eivätkä edes elokuvan näyttelijät tiedä tarkkaan sen todellista juonikulkua.

Ei siis ole lainkaan yllättävää, että fanit ovat kehitelleet erilaisia teorioita elokuvaan liittyen. Yhden mukaan trilleri voisi tosiasiassa olla jatkoa Nolanin aiemmalle vuonna 2010 julkaistulle Inception -elokuvalle.

Inceptionin kantava teema oli ihmismielen alitajunta ja Tenetistä jo paljastuneet ajan ja mielen vääristymät voisivat todella enteillä elokuvien liittyvän toisiinsa.

Salamyhkäistä myös näyttelijöille

Tenetissä näyttelevä John David Washington vihjaileekin elokuvien todella liittyvän toisiinsa.

– Sanoisin, että Tenet on kuin appivanhempi Inceptionille, elokuvat ovat siis sukulaisuuhteessa toisiinsa, Washington vihjaa.

Jotain elokuvan salamyhkäisyydestä kertoo myös se, että Washington paljastaa kyselleensä Nolanilta päivittäin lisää tietoa jotta voisi suoriutua roolityöstään mahdollisimman hyvin.

– Joka päivä minulla oli kysymyksiä hänelle. Hän oli erittäin ystävällinen ja vastasi hyvin rauhallisesti ja kärsivällisesti.

Inception sai aikoinaan parhaan kuvauksen, äänityksen, äänitehosteiden ja erikoistehosteiden Oscar-palkinnot ja se äänestettiin vuonna 2016 tämän vuosisadan 100 parhaan elokuvan joukkoon. Jos Tenet yltää lähellekään Inceptionin tasoa voidaan odottaa myös Tenetin nappaavan Oscarin jos toisenkin.

Tenetin kaavailtu ensi-ilta on heinäkuun puolivälissä.

Lue enemmän elokuvasta ja katso Tenetin traileri.

Lähde: Digitalspy


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.