Temptation Island Suomi -ohjelmassa tavanneet Karim ja Josefin eli Josku ilmoittivat kesäkuussa Instagram-tileillään eronneensa. Tuolloin molemmat sanoivat, etteivät he aio kommentoida eroaan julkisuudessa.

Nyt Josku on kuitenkin päättänyt tuoda esille yksityiskohtia ex-parin väleistä. Hän kirjoittaa aiheesta oman Instagram-tilinsä Stories-osiossa.

– En ajatellut kommentoida eroasiaa sen enempää, mutta välillä vaan alkaa v*tuttaa kun ihmiset eivät ota vastuuta teoistaan, Josku kirjoittaa.

Josku paljastaa myös olevansa tyytymätön Suomen oikeusjärjestelmään.

– Suomen oikeusjärjestelmä ei tee mitään, kukaan ei tee mitään. Ilmeisesti lähisuhdeväkivalta ei ole mikään iso juttu, kun sitä vaan vähätellään ja yritetään lakaista suoraan maton alle.

– Alkaa kyllästyttää se, että minun pitäisi olla hiljaa, jotta joku toinen voi jatkaa iloisesti sen elämää ihan niin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Ja sitten minä olen se, joka joutuu kärsimään niistä teoista, ja yrittää päästä yli traumoista, nainen lataa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Myöhemmin Josku lisäsi Stories-osioonsa kirjoituksen, jossa hän selventää lausettaan ”pitäisi olla hiljaa”.

– Toi on se miltä musta tuntuu. Ensinnäkin, koska mua pelottaa. En ole uskaltanut puhua, koska mua on kielletty, mua on uhattu, Josku toteaa.

– Olen pelännyt, että käy jotain pahempaa, jos puhun. Olen pelännyt, että mua ei uskota taikka vähätellään.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Josku kertoo saaneensa paljon viestejä, joissa häntä kiitetään avoimuudesta. Hän painottaa puhuvansa aiheesta sen verran kuin hän jaksaa ja osaa.

Josku ja Karim alkoivat seurustelemaan vuonna 2019. He kihalutuivat tämän vuoden tammikuussa.

Lue myös:

TIS-Josefin ja Karim kihlautuivat – kosinta kerännyt runsaasti kritiikkiä: ”Jodel-kansa voisi herätä”

Kimi Räikkönen vietti hääpäiväänsä historiallisessa paikassa – julkaisi pusukuvan Minttu-vaimon kanssa!